Hava alabilen malzemeye sahip, kullanırken de hissettiriyor onu ama tabii "eli terletmiyor " gibi bir beklenti varsa gerçeğe aykırı olur.
Bu arada daha önce eldiven kullanıp kullanmadığınızı bilmiyorum ama eğer böyle orta ya da üst segment bir ürün alırsanız, olur da çıkaracağınız zaman sağ-sola koymasanız iyi olur. Maalesef çalınma ihtimali yüksek oluyor.

Egzama var ellerde terlerse yanıyor hocam. Hava alabilen malzemeye sahip ama bir yandan da nasırı önleyecek orta segmentte bir eldiven arıyorum.

Egzama var ellerde terlerse yanıyor hocam. Hava alabilen malzemeye sahip ama bir yandan da nasırı önleyecek orta segmentte bir eldiven arıyorum.
Eskiden ileri düzey bende de vardı,sizi iyi anlıyorum (şimdi de tersine egzama geçeli on yıllar oldu ama bu sefer de eller çok terliyor) ama spor yaparken terlememek için anca salonun ısıtma/soğutmasının oda termostatı ile iyi ayarlanması lazım. Diğer türlü malum eldivensiz de olsanız terleyeceksiniz. Tabi orası biraz metabolizmaya da bağlı.
Ha ürün hava alıyor, orası ayrı da bez/kumaş olanlar gibi bir şey beklememek lazım. Çok fazla döküntü varsa tutuş yeri için ped, bilek için ayrıca sargı kullanmak daha iyi olabilir.

Şu tarz ürünlere bakabilirsiniz hocam, terlemeyi en aza indirecektir muhtemelen.
(Fotoğraf temsilidir)

1765060219382.webp