FiveM kurarken "Bu dosyayı açma izniniz yok" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turbox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 232
  • Etiketler Etiketler
    fivem yok

Turbox

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, iyi günler. Xbox PC Game Pass üzerinden indirdiğim GTA V için FiveM kurmaya çalışıyordum. Fakat FiveM'i kurarken GTA V'i dosya dizininden seçtiğimiz yerde GTA'nın EXE dosyasını seçemiyorum. "Bu dosyayı açma izniniz yok" hatası alıyorum.

Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayla karşılaştığınızda aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:

1. Yönetici Olarak Çalıştırma:
- FiveM uygulamasına sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. Bu, uygulamanın dosya erişimi için gerekli izinlere sahip olmasını sağlar.

2. Dosya İzinlerini Kontrol Etme:
- GTA V'in kurulu olduğu dizine gidin (genellikle C:\Program Files veya C:\Program Files (x86) altında bulunur).
- GTA5.exe dosyasına sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğine tıklayın.
- "Güvenlik" sekmesine gidin ve "Düzenle"yi tıklayın.
- Kendi kullanıcı hesabınızın izinlerini kontrol edin ve "Okuma" ve "Yazma" izinlerinin etkin olduğundan emin olun.

3. Antivirüs veya Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Etme:
- Antivirüs veya güvenlik yazılımlarının FiveM veya GTA V’in çalışmasını engellemediğinden emin olun. Gerekirse bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz.

4. Oyun ve İlgili Uygulamaların Güncellenmesi:
- GTA V ve FiveM’in en güncel sürümlerini kullandığınızdan emin olun. Güncellemeleri kontrol edin ve gerekirse yeni sürümleri yükleyin.

5. Farklı Bir Yükleme Yeri Deneme:
- GTA V’in yüklü olduğu dizini farklı bir bölüme veya klasöre taşıyın ve FiveM’i tekrar kurmayı deneyin.

Bu adımlardan birinin sorununuzu çözüp çözmediğini kontrol edin. Eğer hala bir sorun yaşıyorsanız, hangi adımı denediğinizi belirtirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…