Detaylar
Kim cevapladı?SpeedBeast34
Üstün
“Could not validate Game ownership” hatası veriyor. GTA'nın bana ait olduğunu doğrulayamıyor. Ne kadar çözüm varsa denedim, YouTube'da video kalmadı. Ne yapabilirim, öneriniz var mı?
Rockstar Launcher'ı kaldır, Belgeler'deki Rockstar klasörünü sil, Launcher'ı yeniden kur ve yönetici olarak aç.
Hâlâ olmazsa Windows saati otomatik senkron yap. Bu ikisi sorunu çözer muhtemelen.
Rockstar Launcher'ı kaldır, Belgeler'deki Rockstar klasörünü sil, Launcher'ı yeniden kur ve yönetici olarak aç.
Hâlâ olmazsa Windows saati otomatik senkron yap. Bu ikisi sorunu çözer muhtemelen.
Tamam uygulayıp dönüş yapacağım teşekkür ederim.
dediğin her şeyi yap
Hâlâ olmazsa Windows saati otomatik senkron yap. Bu ikisi sorunu çözer muhtemelen
dediğin her şeyi yaptım ama olmadı benim pc win 11 bi ilgisi olabilir miRockstar Launcher'ı kaldır, Belgeler'deki Rockstar klasörünü sil, Launcher'ı yeniden kur ve yönetici olarak aç.
Son düzenleme:
SpeedBeast34
Üstün
Tamam uygulayıp dönüş yapacağım teşekkür ederim.
Dediğin her şeyi yap.
Dediğin her şeyi yaptım ama olmadı benim PC Windows 11 bir ilgisi olabilir mi?
Windows 11 ile doğrudan bir alakası yok, bu hata genelde sistem sürümünden değil Rockstar doğrulamasından çıkar.
Epic/Steam ile Rockstar bağlantısını kaldırıp tekrar bağla, sonra Rockstar Launcher'ı yönetici olarak açıp oyunu başlat.
dns kaldırınca açıldıWindows 11 ile doğrudan bir alakası yok, bu hata genelde sistem sürümünden değil Rockstar doğrulamasından çıkar.
Epic/Steam ile Rockstar bağlantısını kaldırıp tekrar bağla, sonra Rockstar Launcher'ı yönetici olarak açıp oyunu başlat.