paww

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba bir FiveM sunucusuna girmek için bana hile kontrolü için ocean attılar ve bilgisayarımda hiçbir türlü hile olmamasına rağmen bilgisayarda “TDCheats”diye bir şey çıktı. Bu da sanırım hile demekmiş ve hile çıktım bu mümkün müdür? Sadece GTA 5 online da para hilesi yapmıştım oda çok eskiden 2-3 yıl önce falan format da atmıştım ondan sonra. Yani bilgisayarımda şu an hile olması imkansız. Bu FiveM'e etki ediyor mu cidden?

Arkadaşlar merhaba bir FiveM sunucusuna girmek için bana hile kontrolü için ocean attılar ve bilgisayarımda hiçbir türlü hile olmamasına rağmen bilgisayarda “TDCheats”diye bir şey çıktı. Bu da sanırım hile demekmiş ve hile çıktım bu mümkün müdür? Sadece GTA 5 online da para hilesi yapmıştım oda çok eskiden 2-3 yıl önce falan format da atmıştım ondan sonra. Yani bilgisayarımda şu an hile olması imkansız. Bu FiveM'e etki ediyor mu cidden?
- Öncelikle, "TDCheats" terimi, bazı oyunlarda (özellikle FiveM gibi modlu sunucularda) hile programlarıyla ilişkilendirilmektedir. Eğer bilgisayarınızda geçmişte bir hile programı kullanmışsanız, bu durum bazı dosyaların veya kayıtların geride kalmasına neden olabilir. Hile kontrol sistemleri, bu tür kalıntıları tespit edebilir ve sizi hileci olarak değerlendirebilir.

- Aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz:

1. Antivirüs ve Antimalware Tarama:
- Bilgisayarınızda güncel bir antivirüs ve antimalware programı ile tam bir tarama gerçekleştirin. Bu, kötü amaçlı yazılımların veya yasadışı hile programlarının varlığını kontrol etmenize yardımcı olacaktır.

2. Eski Oyun Dosyalarını Temizleme:
- GTA V ve FiveM ile ilişkili dizinleri kontrol edin. Eğer bu oyunların kurulum dosyaları veya ilgili dosyaları kök dizinlerde (C:\Program Files, C:\Program Files (x86) vb.) varsa, yedekleyin ve silin. Sonrasında dosyaları yeniden indirip kurmayı deneyebilirsiniz.

3. Kayıt Defteri Temizliği:
- Windows’un "Çalıştır" bölümüne “regedit” yazarak kayıt defterine erişin. Burada "TDCheats" veya benzeri terimleri ara ve bulduğunuz kayıtları dikkatlice silin. Ancak buraya dikkatli bir şekilde yaklaşmalısınız; kayıt defterini yanlış düzenlemek sisteminize zarar verebilir.

4. FiveM ve GTA V'i Yeniden Yükleme:
- FiveM’i kaldırın ve daha sonra GTA V ile birlikte tekrar yükleyin. Bu işlem, olası hatalı dosyaları temizleyerek size temiz bir kurulum sunabilir.

5. Güncellemeleri Kontrol Etme:
- Hem Windows işletim sistemini hem de FiveM’i güncel tutun. Uygulamalardaki güncellemeler, bazı hataları ve uyumsuzlukları çözebilir.

6. Destek Almak:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, FiveM destek ekibiyle iletişime geçerek durumu açıklayın. Onlardan daha fazla rehberlik isteyebilirsiniz.

Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeye çalışın. Eğer başka bir sorun veya detay varsa, daha fazla bilgi sağlayabilirsiniz.