moli Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 430 Çözümler 6 Beğeniler 290 Yer İzmir 21 Kasım 2024 #31 Güzel rehber, Türkiye'ye gelirse eğer ear a da eklenebilir bence.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 21 Kasım 2024 #32 ear a dedi: Neyi eksik buldun? Sırf AirPods var diye değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bu konu bir rehber değil sadece modellerin hangi kullanım türleri için alınabilir olduğundan bahseden bir öneri konusu.
ear a dedi: Neyi eksik buldun? Sırf AirPods var diye değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bu konu bir rehber değil sadece modellerin hangi kullanım türleri için alınabilir olduğundan bahseden bir öneri konusu.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 21 Kasım 2024 #33 mete01 dedi: Etmedim zaten kendin söyledin. Sen yine de al. Lazım olur. Kaliteli kulaklık. 2600 TL'ye kadar rakibi yok. Genişletmek için tıkla... Evet o bütçede tek rakip olabilecek kulaklık SC Liberty 4 NC fakat onu da bazı konularda geçiyor. Ayrıca yarı fiyatına satılıyor.
mete01 dedi: Etmedim zaten kendin söyledin. Sen yine de al. Lazım olur. Kaliteli kulaklık. 2600 TL'ye kadar rakibi yok. Genişletmek için tıkla... Evet o bütçede tek rakip olabilecek kulaklık SC Liberty 4 NC fakat onu da bazı konularda geçiyor. Ayrıca yarı fiyatına satılıyor.
KS KS ear a Gelişen Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 59 Beğeniler 19 21 Kasım 2024 #34 moli dedi: Güzel rehber, Türkiye'ye gelirse eğer ear a da eklenebilir bence. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye geldi. Fiyatı kazık ama. NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
moli dedi: Güzel rehber, Türkiye'ye gelirse eğer ear a da eklenebilir bence. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye geldi. Fiyatı kazık ama. NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 21 Kasım 2024 #35 mete01 dedi: Etmedim zaten kendin söyledin. Sen yine de al. Lazım olur. Kaliteli kulaklık. 2600 TL'ye kadar rakibi yok. Genişletmek için tıkla... Evet. Rakibi yok, RTings'den bakabilirsiniz. Çok dengeli ve kaliteli bir kulaklık
mete01 dedi: Etmedim zaten kendin söyledin. Sen yine de al. Lazım olur. Kaliteli kulaklık. 2600 TL'ye kadar rakibi yok. Genişletmek için tıkla... Evet. Rakibi yok, RTings'den bakabilirsiniz. Çok dengeli ve kaliteli bir kulaklık
KS KS ear a Gelişen Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 59 Beğeniler 19 21 Kasım 2024 #36 HDDKullanıyorum dedi: Hayır bu konu bir rehber değil sadece modellerin hangi kullanım türleri için alınabilir olduğundan bahseden bir öneri konusu. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Rehber Tagını ben koymadım. Toby Fox dedi: Evet. Rakibi yok, RTings'den bakabilirsiniz. Çok dengeli ve kaliteli bir kulaklık Genişletmek için tıkla... Puani 6.9 meh. Ayrıca Rtings dediğin site sadece grafik okumak için bakılmalı. Smmmhunter dedi: Evet o bütçede tek rakip olabilecek kulaklık SC Liberty 4 NC fakat onu da bazı konularda geçiyor. Ayrıca yarı fiyatına satılıyor. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi daha iyi.
HDDKullanıyorum dedi: Hayır bu konu bir rehber değil sadece modellerin hangi kullanım türleri için alınabilir olduğundan bahseden bir öneri konusu. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Rehber Tagını ben koymadım. Toby Fox dedi: Evet. Rakibi yok, RTings'den bakabilirsiniz. Çok dengeli ve kaliteli bir kulaklık Genişletmek için tıkla... Puani 6.9 meh. Ayrıca Rtings dediğin site sadece grafik okumak için bakılmalı. Smmmhunter dedi: Evet o bütçede tek rakip olabilecek kulaklık SC Liberty 4 NC fakat onu da bazı konularda geçiyor. Ayrıca yarı fiyatına satılıyor. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi daha iyi.
moli Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 430 Çözümler 6 Beğeniler 290 Yer İzmir 21 Kasım 2024 #37 ear a dedi: Türkiye'ye geldi. Fiyatı kazık ama. NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Fiyat fazla komikmiş, ikinci elleri sarı sitede 2400 falan. Alınabilir mi sizce?
ear a dedi: Türkiye'ye geldi. Fiyatı kazık ama. NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Fiyat fazla komikmiş, ikinci elleri sarı sitede 2400 falan. Alınabilir mi sizce?
EfeA Yetkin Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 733 Beğeniler 879 Yer İstanbul 21 Kasım 2024 #38 ear a dedi: Neyi eksik buldun? Sırf AirPods var diye değil mi? Genişletmek için tıkla... Hala bu tarz rehberi savunan yorumlar yapmanız sizin için üzücü bir durum.
ear a dedi: Neyi eksik buldun? Sırf AirPods var diye değil mi? Genişletmek için tıkla... Hala bu tarz rehberi savunan yorumlar yapmanız sizin için üzücü bir durum.
KS KS ear a Gelişen Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 59 Beğeniler 19 21 Kasım 2024 #39 moli dedi: Fiyat fazla komikmiş, ikinci elleri sarı sitede 2400 falan. Alınabilir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Alınır. Ama sıfır al bence. Evofone fiyati aşağıya çekecektir.
moli dedi: Fiyat fazla komikmiş, ikinci elleri sarı sitede 2400 falan. Alınabilir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Alınır. Ama sıfır al bence. Evofone fiyati aşağıya çekecektir.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 21 Kasım 2024 #40 ear a dedi: Olabilir. Rehber Tagını ben koymadım. Puani 6.9 meh. Ayrıca Rtings dediğin site sadece grafik okumak için bakılmalı. Ses kalitesi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Asıl sadece Rtings dediğin sitede her türlü test paylaşılıyor. Kağıt üstü verileri yazıp geçmiyorlar.
ear a dedi: Olabilir. Rehber Tagını ben koymadım. Puani 6.9 meh. Ayrıca Rtings dediğin site sadece grafik okumak için bakılmalı. Ses kalitesi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Asıl sadece Rtings dediğin sitede her türlü test paylaşılıyor. Kağıt üstü verileri yazıp geçmiyorlar.