Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
Neyi eksik buldun? Sırf AirPods var diye değil mi?
Hayır bu konu bir rehber değil sadece modellerin hangi kullanım türleri için alınabilir olduğundan bahseden bir öneri konusu.
Smmmhunter
Üstün
Evet o bütçede tek rakip olabilecek kulaklık SC Liberty 4 NC fakat onu da bazı konularda geçiyor. Ayrıca yarı fiyatına satılıyor.Etmedim zaten kendin söyledin. Sen yine de al. Lazım olur. Kaliteli kulaklık. 2600 TL'ye kadar rakibi yok.
ear a
Gelişen
Türkiye'ye geldi. Fiyatı kazık ama.Güzel rehber, Türkiye'ye gelirse eğer ear a da eklenebilir bence.
NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Evet. Rakibi yok, RTings'den bakabilirsiniz. Çok dengeli ve kaliteli bir kulaklıkEtmedim zaten kendin söyledin. Sen yine de al. Lazım olur. Kaliteli kulaklık. 2600 TL'ye kadar rakibi yok.
ear a
Gelişen
Olabilir. Rehber Tagını ben koymadım.Hayır bu konu bir rehber değil sadece modellerin hangi kullanım türleri için alınabilir olduğundan bahseden bir öneri konusu.
Puani 6.9 meh. Ayrıca Rtings dediğin site sadece grafik okumak için bakılmalı.Evet. Rakibi yok, RTings'den bakabilirsiniz. Çok dengeli ve kaliteli bir kulaklık![]()
Ses kalitesi daha iyi.Evet o bütçede tek rakip olabilecek kulaklık SC Liberty 4 NC fakat onu da bazı konularda geçiyor. Ayrıca yarı fiyatına satılıyor.
Türkiye'ye geldi. Fiyatı kazık ama.
![]()
NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NOTHING Ear (A) Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah (Nothing Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fiyat fazla komikmiş, ikinci elleri sarı sitede 2400 falan. Alınabilir mi sizce?
Hala bu tarz rehberi savunan yorumlar yapmanız sizin için üzücü bir durum.Neyi eksik buldun? Sırf AirPods var diye değil mi?
ear a
Gelişen
Alınır. Ama sıfır al bence. Evofone fiyati aşağıya çekecektir.Fiyat fazla komikmiş, ikinci elleri sarı sitede 2400 falan. Alınabilir mi sizce?
Smmmhunter
Üstün
Asıl sadece Rtings dediğin sitede her türlü test paylaşılıyor. Kağıt üstü verileri yazıp geçmiyorlar.Olabilir. Rehber Tagını ben koymadım.
Puani 6.9 meh. Ayrıca Rtings dediğin site sadece grafik okumak için bakılmalı.
Ses kalitesi daha iyi.