Scarex0634

Gelişen
HyperX Core II Wireless Cloud kulaklığı kullanıyordum. USB Wireless'i kaybettim. Fakat adamların sitesinde ne maile ne de telefon numarasına ulaşabiliyorum. Açıkçası USB olmadığı için kullanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Core II Wireless Cloud kulaklığı kullanıyordum. USB Wireless'i kaybettim. Fakat adamların sitesinde ne maile ne de telefon numarasına ulaşabiliyorum. Açıkçası USB olmadığı için kullanamıyorum.
HyperX Cloud II Wireless kulaklığınızı USB donglesiz kullanmak mümkün değildir. Ancak, alternatif bir çözüm veya kurtarma yolu bulmanıza yardımcı olabilirim. İşte takip etmeniz gereken adımlar:

1. Yedek USB Dongle Arama:
- HyperX kulaklığınızın USB dongle’ı kaybolduysa, benzer bir modelin dongle’ını satın almayı düşünebilirsiniz.
- HyperX resmi web sitesinden veya yetkili satıcılardan yedek dongle'lar almayı deneyin.

2. İletişime Geçme:
- HyperX müşteri hizmetleri ile iletişim kurun. Web sitesindeki "İletişim" bölümünü kontrol edin.
- Eğer telefon numarası yoksa, sosyal medya hesaplarından veya forum aracılığıyla destek isteyebilirsiniz.

3. Kullanıcı Topluluklarına Danışma:
- HyperX kullanıcılarının bulunduğu forum veya sosyal medya gruplarında (Facebook, Reddit vb.) sorununuzu paylaşabilirsiniz. Belki başka kullanıcılar benzer bir sorun yaşamış olup yardımcı olabilir.

4. Alternatif Kulaklık Kullanma:
- Eğer USB dongle’ı bulamazsanız geçici olarak mevcut başka bir kulaklık kullanmayı düşünebilirsiniz.

Herhangi bir aşamada yardıma ihtiyacınız olursa, daha fazla ayrıntı paylaşabilirsiniz.