Derece kasmıyorum. Hedefim 100 bin civarı yapmak. Derslerim kötü değil ama çok eksiğim var Fenden.
O Zaman Özcan Aykın'ı kesinlikle öneririm. Memmuniyet garantisi veririm o derece kefilim adama. Soru bankası olarak Aktif veya okyanus çözmene gerek yok bence. 345, Bilgi Sarmal daha zorunu isterim dersen 3D. Sormadın ama yardımcı olur belki diye yazıyım.
Biyoloji için Dr. Biyoloji ve Cici Biyoloji öneririm.
Kimya için Kimya Dersleri dışında tanımam ama Ferrum fena değil.

O zaman Özcan aykın'ı kesinlikle öneririm. Memmuniyet garantisi veririm o derece kefilim adama. Soru bankası olarak aktif veya okyanus çözmene gerek yok bence. 345, Bilgi Sarmal daha zorunu isterim dersen 3D. Sormadın ama yardımcı olur belki diye yazayım.
Biyoloji için dr. Biyoloji ve cici biyoloji öneririm.
Kimya için kimya dersleri dışında tanımam ama ferrum fena değil.

Dr. Biyoloji geçen sene izledim ama bana bir şey katmadı. Yani dediklerini dinledim yazdıklarını yazdım video defterine ama yok bir faydası olmadı. Biyoloji mantığı farklı olan bir ders bence. Tamam video izlemek önemli ama bence işin mantığını kavramak lazım. Her dersin kendine göre mantığı var aslında.

Dr. Biyoloji geçen sene izledim ama bana bir şey katmadı. Yani dediklerini dinledim yazdıklarını yazdım video defterine ama yok bir faydası olmadı. Biyoloji mantığı farklı olan bir ders bence. Tamam video izlemek önemli ama bence işin mantığını kavramak lazım. Her dersin kendine göre mantığı var aslında.
Kesinlikle öyle, Dr.Biyoloji işin mantığını anlatıyor detay diyemem ama. Diyorsan bana sadece lazım bilgileri versin Selin Hoca mı Selin Biyoloji vardı ona bakabilirsin özet lazım olduğunda FundaMentals'in AYT için çok güzel 30dklık özetleri oluyordu TYT için varsa mutlaka bak derim unuttuğun konu olunca.

Kesinlikle öyle, Dr.Biyoloji işin mantığını anlatıyor detay diyemem ama. Diyorsan bana sadece lazım bilgileri versin Selin Hoca mı Selin Biyoloji vardı ona bakabilirsin özet lazım olduğunda FundaMentals'in AYT için çok güzel 30dklık özetleri oluyordu TYT için varsa mutlaka bak derim unuttuğun konu olunca.
Biosem nasıl hocam? Birde ben Apoteminin Sistemler kitabınıda almak istiyorum tekrar. Birde hocaya derim birebir derste bu konuda önemli kısımlar neresi diye hocanın yazdıklarını normal bir deftere yazarım her akşam yatmadan okur tekrar ederim diye düşünüyorum.

Bu iki stratejiden hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Strateji 1
  • VIP Fizikten konular video ders kitabından izlenip öğrenilecek.
  • Konunun bitiminde ardından Aktif Fizik veya Okyanus 40 Seanstan sorular çözülecek.
  • Yorum yeteneğimin gelişmesi için Paraf Yayınlarının İşlemsiz Fizik Kitabıda çözülecek.
  • Hemen arkasına 345 TYT Fizik Soru Bankası çözülecek.
  • Böyle yapılarak tüm TYT Fizik konuları bitecek. Sonrasında AYT Fiziğe geçilecek.
  • AYT Fizik çalışırken haftada 1 veya 2 tercihen 3'te olabilir TYT Fizik Branş denemeleri çözülecek.
Strateji 2
  • VIP Fizikten TYT'nin AYT ile bağlayıcı olan konuları dinlenip öğrenilecek.
  • Konunun bitiminde ardından Aktif Fizik veya Okyanus 40 Seanstan sorular çözülecek.
  • Yorum yeteneğimin gelişmesi için Paraf Yayınlarının İşlemsiz Fizik Kitabıda çözülecek.
  • Sonrasında AYT Fiziğe başlanacak. AYT Fiziğin çok büyük bir bölümü bitecek.
  • Hemen arkasına 345 AYT Fizik Soru Bankası çözülecek.
  • Sonrasında TYT Fiziğin bağlayıcı olmayan kalan konuları çözülecek.
  • En son Fizik Branş Denemelerine başlanacak.

Strateji 3:
Özcan aykın kampına başla yanında 3 4 5 AYT fizik. Sonra Allah ne verdiyse branş denemesi.

Bu iki stratejiden hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Strateji 1
  • VIP fizikten konular video ders kitabından izlenip öğrenilecek.
  • Konunun bitiminde ardından aktif fizik veya okyanus 40 seanstan sorular çözülecek.
  • Yorum yeteneğimin gelişmesi için paraf yayınlarının işlemsiz fizik kitabıda çözülecek.
  • Hemen arkasına 345 TYT fizik soru bankası çözülecek.
  • Böyle yapılarak tüm TYT fizik konuları bitecek. Sonrasında AYT fiziğe geçilecek.
  • AYT fizik çalışırken haftada 1 veya 2 tercihen 3'te olabilir TYT fizik branş denemeleri çözülecek.
Strateji 2
  • VIP fizikten TYT'nin AYT ile bağlayıcı olan konuları dinlenip öğrenilecek.
  • Konunun bitiminde ardından aktif fizik veya okyanus 40 seanstan sorular çözülecek.
  • Yorum yeteneğimin gelişmesi için paraf yayınlarının işlemsiz fizik kitabıda çözülecek.
  • Sonrasında AYT fiziğe başlanacak. AYT fiziğin çok büyük bir bölümü bitecek.
  • Hemen arkasına 345 AYT fizik soru bankası çözülecek.
  • Sonrasında TYT fiziğin bağlayıcı olmayan kalan konuları çözülecek.
  • En son fizik branş denemelerine başlanacak.

Burada saçmalıktan başka bir şey görmedim. TYT fizikte 3 tane kitap bitirmek demek benim işim gücüm yok, boş adamın tekiyim demek.
O kadar boş zamanınız varsa AYT matematik çalışın. Seri deneme falan saçmalıkları da geçin.
Önce konuyu öğrenin. Sonra soru çözün. Kademeli fiziğin konu konu denemeleri var o şekilde de ilerleyebilirsiniz. Aktif falan aşırı basit kitaplar onlarla zaman kaybetmeyin. Kitapçıda içini karıştır bir tane orta seviye kitap al.

Burada saçmalıktan başka bir şey görmedim. TYT fizikte 3 tane kitap bitirmek demek benim işim gücüm yok, boş adamın tekiyim demek.
O kadar boş zamanınız varsa AYT matematik çalışın. Seri deneme falan saçmalıkları da geçin.
Önce konuyu öğrenin. Sonra soru çözün. Kademeli fiziğin konu konu denemeleri var o şekilde de ilerleyebilirsiniz. Aktif falan aşırı basit kitaplar onlarla zaman kaybetmeyin. Kitapçıda içini karıştır bir tane orta seviye kitap al.
Zaten diğer dersleri de çözeceğim. Matematiğe daha fazla ağırlık veriyorum. Her ders için farklı konu açıyorum. Bana minimum 2 kitapla beraber götür dediler normalde. Ben daha önce hiç adamakıllı fizik çözmedim. Maksimum Fizik çalıştığım ilk 2 konusu falan TYT’de de AYT’de de. YKS’de de 2-3 net yaptım Fizikten. Matematikten iyi yaptım sadece. O yüzden bir kitap yeterli olur mu diye düşünemedim ondan sordum. Konu Anlatımı + 345 ile gideceğim o zaman uygun mudur? 345 biterse bakarım gerçekten gelişiyorum netlerimde artıyor o zaman 3D’de çözerim. Peki Strateji 1’de de belirttiğim gibi önce TYT sonra AYT mi gideyim yoksa Strateji 2’dekini mi uygulayım hocam?

Konuları götürme anlamında Strateji 1’i mi yoksa Strateji 2’yi mi uygulayım hocam?

Zaten diğer dersleri de çözeceğim. Matematiğe daha fazla ağırlık veriyorum. Her ders için farklı konu açıyorum. Bana minimum 2 kitapla beraber götür dediler normalde. Ben daha önce hiç adamakıllı fizik çözmedim. Maksimum fizik çalıştığım ilk 2 konusu falan TYT'de de AYT'de de. YKS'de de 2-3 net yaptım fizikten. Matematikten iyi yaptım sadece. O yüzden bir kitap yeterli olur mu diye düşünemedim ondan sordum. Konu anlatımı + 345 ile gideceğim o zaman uygun mudur? 345 biterse bakarım gerçekten gelişiyorum netlerimde artıyor o zaman 3D'de çözerim. Peki strateji 1'de de belirttiğim gibi önce TYT sonra AYT mi gideyim yoksa strateji 2'dekini mi uygulayım hocam?

Konuları götürme anlamında strateji 1'i mi yoksa strateji 2'yi mi uygulayım hocam?

Ne yalan söyleyeyim okunaya üşendim onları. Bu sene YKS gazisi olarak yapılması gereken bence Özcan aykın kampını bitir yanında güzel bir kitap AYT için 2 olabilir sonra konular bitti mi Allah ne verdiyse branş denemesi. Kademeli AYT fizik alınabilir her konu bittikçe konu denemesi için.