Ne yalan söyleyeyim okunaya üşendim onları. Bu sene YKS gazisi olarak yapılması gereken bence Özcan aykın kampını bitir yanında güzel bir kitap AYT için 2 olabilir sonra konular bitti mi Allah ne verdiyse branş denemesi. Kademeli AYT fizik alınabilir her konu bittikçe konu denemesi için.
Özet geçeyim hocam. 1. Kısım diyor ki önce TYT bitecek sonra AYT’ye geçilecek. 2. Kısım da diyor ki TYT çok geç biter zaman kaybetme TYT’nin AYT ile bağlayıcı olan kısımlarını çalış ondan sonra AYT’nin büyük bölümünü bitir sonra TYT ve AYT’nin kalan kısımlarını bitir diyor. Yani 1. Kısım sırayla atlamadan gidilecek. 2. Kısım parça parça gidilecek. Sizin için hangi kısım mantıklı acaba?

Özet geçeyim hocam. 1. kısım diyor ki önce TYT bitecek sonra AYT'ye geçilecek. 2. kısım da diyor ki TYT çok geç biter zaman kaybetme TYT'nin AYT ile bağlayıcı olan kısımlarını çalış ondan sonra AYT'nin büyük bölümünü bitir sonra TYT ve AYT'nin kalan kısımlarını bitir diyor. Yani 1. kısım sırayla atlamadan gidilecek. 2. kısım parça parça gidilecek. Sizin için hangi kısım mantıklı acaba?

TYT'yi komple bu yaz rahatlıkla bitirirsin gerçekten çalışırsan. Kalan süre AYT için fazla bile.

Zaten diğer dersleri de çözeceğim. Matematiğe daha fazla ağırlık veriyorum. Her ders için farklı konu açıyorum. Bana minimum 2 kitapla beraber götür dediler normalde. Ben daha önce hiç adamakıllı fizik çözmedim. Maksimum Fizik çalıştığım ilk 2 konusu falan TYT’de de AYT’de de. YKS’de de 2-3 net yaptım Fizikten. Matematikten iyi yaptım sadece. O yüzden bir kitap yeterli olur mu diye düşünemedim ondan sordum. Konu Anlatımı + 345 ile gideceğim o zaman uygun mudur? 345 biterse bakarım gerçekten gelişiyorum netlerimde artıyor o zaman 3D’de çözerim. Peki Strateji 1’de de belirttiğim gibi önce TYT sonra AYT mi gideyim yoksa Strateji 2’dekini mi uygulayım hocam?

Konuları götürme anlamında Strateji 1’i mi yoksa Strateji 2’yi mi uygulayım hocam?
TYT konularını bitir, sonra ayt fiziğe geçersin. MEB kitaplarını oku, elalemin kitabından öğrenme.

TYT'yi komple bu yaz rahatlıkla bitirirsin gerçekten çalışırsan. Kalan süre AYT için fazla bile.
Bu yaz sadece Matematik çalışıyorum temmuz ayı için söylüyorum. Ağustosta başlayacağım diğer derslere.

TYT konularını bitir, sonra ayt fiziğe geçersin. MEB kitaplarını oku, elalemin kitabından öğrenme.
Sadece okumakla olmaz ki video da izlemek gerekiyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün olarak ilerle. En kötü sosyali aradan çıkart temmuzda. 20 saatte bitiyor, arat YouTube'dan çıkar.
Hocam mezuna kalma ihtimalim %50-%60 falan. O yüzden çok kitap alıp da şimdi masraf etmek istemedim. En geç 22’sinde açıklanacak sınav sonuçları. Ona göre mezuna kalırsam Ağustosta tam programa geçiyorum.

Hocam mezuna kalma ihtimalim %50-%60 falan. O yüzden çok kitap alıp da şimdi masraf etmek istemedim. En geç 22'sinde açıklanacak sınav sonuçları. Ona göre mezuna kalırsam ağustos'ta tam programa geçiyorum.

Ha sen mezunsun. Tamam ben seni 12'ye yeni geçtin zannediyorum. Tamam o zaman. Sosyale eline boş bir defter ve kalem alıp çalışabilirsin videolar üzerinden masrafa gerek yok.