Sürekli bir şekilde deneyerek öğrenmiştim ancak YouTube üzerinden de anlamadığım kısımları anlatan rastgele kişilerden dinledim. Kısacası sürekli bir şeyler yapmaya çalışın. Tabii ki anlamadığınız kısımlar için de videolar izleyin.

Sürekli bir şekilde deneyerek öğrenmiştim ancak YouTube üzerinden de anlamadığım kısımları anlatan rastgele kişilerden dinledim. Kısacası sürekli bir şeyler yapmaya çalışın. Tabii ki anlamadığınız kısımlar için de videolar izleyin.
Takıldığım yerde sorabileceğim biri olsa daha iyi olurdu ama çevremde FL Studio bilen yok. Bilgim sıfır, deneyebileceğim bir şey yok sanırım. En azından temel şeyleri öğrenmek istiyorum.

Takıldığım yerde sorabileceğim biri olsa daha iyi olurdu ama çevremde FL Studio bilen yok. Bilgim sıfır, deneyebileceğim bir şey yok sanırım. En azından temel şeyleri öğrenmek istiyorum.
Youtube'da Mert Balkaş diye bir kişiden dinlemiştim. Yanlış anlamayın, çok sakin ve temiz bir dille aptala anlatır gibi anlatıyor. Diksiyonu da çok düzgün. Size de faydası olacaktır, ben yaptığım ilk beat'i onun dediklerini uygulayarak yapmıştım 2021'de.

Ben de 4 5 aydir uğraşıyorum yeniyim. YouTube'da takıldığın yerlere bak. Kanallardan durum dizmek mantığını anla istersen melody ya da sample kes basit bir beat yap. Hemen ogrenilmiyor gerçekten ama hep üret. Uretirsen anlıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör: