Ben aynı müziğin CD içindeki Wav dosyası ile, YouTube üzerinden dinlediğim halinin farkını ayırt edebiliyordum. Bence yüksek kalite bir format ile MP3 rasındaki farkı hissedersiniz.
Son düzenleme:
Yine de teşekkür ederim, galiba dediğiniz gibi bu tarz içerik paylaşmak yasak.320kbps OGG ile zaten muzik keyfi alamazsin.
Atmak yasak olmasaydi atardim Metallica - One.
Acaba kullandığınız ekipmanlar yüzünden mi acaba.Ben aynı müziğin CD içindeki Wav dosyası ile, YouTube üzerinden dinlediğim müziğin farkını az çok ayırt edebiliyordum.
Ben aynı müziğin CD içindeki Wav dosyası ile, YouTube üzerinden dinlediğim müziğin farkını az çok ayırt edebiliyordum.
Yine de teşekkür ederim, galiba dediğiniz gibi bu tarz içerik paylaşmak yasak.
Bu arada 320kbps Mp3 ile FLAC bir parçanın arasındaki farkı bir insan kolay kolay algılayamaz. Elimde 21 Savage - Redrum şarkısının iki formatı da var görsel spektrum'u fotoğrafta görüldüğü gibi.
Bluetooth ile yemez o. İlla kablosuz olsun diyorsanız Wi-Fi ile çalışan bir kulaklık kullanın. Yoksa kablolu. Enerji tasarrufu yapacam onu yapacam derken bunun için yeterince düzgün çalışmıyor Bluetooth'lular.
aptX yeterli kalır gibi.
Mp3 sıkıştırma yaparken genelde hep üst frekansları kesiyor. Yaşım daha genç olduğu için ben aradaki farkı az çok anlayabiliyorum ama yaş ilerledikçe farkı anlamak pek mümkün değil gibi. 128kbps Mp3'de fark direkt hissediliyor ama.@1854 yine de fark anlasiliyor bu arada. Mixlenme sekilleri de farkli cunku.
Dostum, yasak mı bilmiyorum ama Deemix diye bir uygulama var. Deezer üzerinden müzik indirmeni sağlıyor. ARL diye bir muhabbet var, Deezer hesabının API key'i gibi düşün. Yardım sever insanlar kendi üyeliklerinin ARL'sini bir sitede paylaşıyor onların ARL'si ile direkt FLAC parçalar indirebiliyorsun. Ana menüsü bu şekilde şu an Brezilyalı bir abinin hesabını kullanıyorum.

Yardımınız için teşekkür ederim denemeye çalışırım.Dostum, yasak mı bilmiyorum ama Deemix diye bir uygulama var. Deezer üzerinden müzik indirmeni sağlıyor. ARL diye bir muhabbet var, Deezer hesabının API key'i gibi düşün. Yardım sever insanlar kendi üyeliklerinin ARL'sini bir sitede paylaşıyor onların ARL'si ile direkt FLAC parçalar indirebiliyorsun. Ana menüsü bu şekilde şu an Brazilyalı bir abinin hesabını kullanıyorum.
![]()
Himm galiba daha çook aramam gerek
Vaaay Spotify 320 veriyor şaka gibi ben müzik dinlemiyormuşum o zaman.