Sorunu anlatırsanız çözümünde yardımcı olabiliriz. Şu aşamada Everyone'ın İngilizce "herkes" olduğunu söyleyebilirim size sadece.
Ben sadece Windows'ta bir dosyanın özelliklerinde "Güvenlik" sekmesi altında olan "EVERYONE" kullanıcısını anladım.

Ya da @everyone ping'i atmak da istemiş olabilir, bilemiyorum.

Ne yaptıysam çözemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olun.
Sorunu biraz daha açıklayabilir misiniz?

Flash bellekten dosyalarımı masaüstüne atmaya çalışıyorum ama ne kadar uğraştıysam da yapamadım. Acaba bir çözümü var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-15 204135.webp
    Ekran görüntüsü 2024-11-15 204135.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 92
  • Ekran görüntüsü 2024-11-15 204158.webp
    Ekran görüntüsü 2024-11-15 204158.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 94
Tekrar format atmak sorunu çözer mi?

PC'ye mi USB'ye mi?

Dosyaların üzerinde bir kilit simgesi var. Bu kilit simgesi bana USB bellekte BitLocker gibi bir şifreleme kullanılmış olabileceğini düşündürtüyor. USB belleğe sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Ya da herhangi bir dosyaya sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Bitlocker gibi bir şifreleme ibaresi var mı?

PC'ye mi USB'ye mi?

Dosyaların üzerinde bir kilit simgesi var. Bu kilit simgesi bana USB bellekte BitLocker gibi bir şifreleme kullanılmış olabileceğini düşündürtüyor. USB belleğe sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Ya da herhangi bir dosyaya sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Bitlocker gibi bir şifreleme ibaresi var mı?
Tam olarak böyle gözüküyor. Eğer çözümü bulamazsam, muhtemelen format atacağım bilgisayara.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-15 210648.webp
    Ekran görüntüsü 2024-11-15 210648.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 77
Bu yazılımlarla dener misiniz?

Bir de USB belleğe veya dosyay demiştim sağ tıklar mısınız diye.
Hiçbir sonuç alamadım. Ben en iyisi format atayım. Sizleri de yordum, özür dilerim. Her şey için teşekkür ederim. İyi geceler dilerim.