Detaylar
Kim cevapladı?Sorunu anlatırsanız çözümünde yardımcı olabiliriz. Şu aşamada Everyone'ın İngilizce "herkes" olduğunu söyleyebilirim size sadece.
Adrian Shepard
Başarılı
Ben sadece Windows'ta bir dosyanın özelliklerinde "Güvenlik" sekmesi altında olan "EVERYONE" kullanıcısını anladım.Sorunu anlatırsanız çözümünde yardımcı olabiliriz. Şu aşamada Everyone'ın İngilizce "herkes" olduğunu söyleyebilirim size sadece.
Ya da @everyone ping'i atmak da istemiş olabilir, bilemiyorum.
Sorunu biraz daha açıklayabilir misiniz?Ne yaptıysam çözemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olun.
pyh
Gelişen
Adrian Shepard
Başarılı
Bu konuya bi' bakın. "Nesne Sahipliğini Elle Almak" adımına gidin.Flash bellekten dosyalarımı masaüstüne atmaya çalışıyorum ama ne kadar uğraştıysam da yapamadım. Acaba bir çözümü var mıdır?
PC'ye mi USB'ye mi?
Dosyaların üzerinde bir kilit simgesi var. Bu kilit simgesi bana USB bellekte BitLocker gibi bir şifreleme kullanılmış olabileceğini düşündürtüyor. USB belleğe sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Ya da herhangi bir dosyaya sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Bitlocker gibi bir şifreleme ibaresi var mı?
pyh
Gelişen
Tam olarak böyle gözüküyor. Eğer çözümü bulamazsam, muhtemelen format atacağım bilgisayara.PC'ye mi USB'ye mi?
Dosyaların üzerinde bir kilit simgesi var. Bu kilit simgesi bana USB bellekte BitLocker gibi bir şifreleme kullanılmış olabileceğini düşündürtüyor. USB belleğe sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Ya da herhangi bir dosyaya sağ tıklayıp özelliklerine bakar mısınız? Bitlocker gibi bir şifreleme ibaresi var mı?
Dosya Ekleri
Bu yazılımlarla dener misiniz?
www.top-password.com
Bir de USB belleğe veya dosyay demiştim sağ tıklar mısınız diye.
Take Ownership and Gain Full Permissions of Any Folders or Files in Windows
TakeOwnershipEx
TakeOwnershipEx can be used to obtain full access to files and folders on your computer. As you may know, in modern versions of Windows the default owner
winaero.com
pyh
Gelişen
Hiçbir sonuç alamadım. Ben en iyisi format atayım. Sizleri de yordum, özür dilerim. Her şey için teşekkür ederim. İyi geceler dilerim.Bu yazılımlarla dener misiniz?
Take Ownership and Gain Full Permissions of Any Folders or Files in Windows
www.top-password.com
![]()
TakeOwnershipEx
TakeOwnershipEx can be used to obtain full access to files and folders on your computer. As you may know, in modern versions of Windows the default ownerwinaero.com
Yeni konular
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
-