Merhabalar,

XBOX Game pass aboneliğim dahilinde birkaç oyun indirdim hiçbirinde hiçbir sorun yok fakat Flight Simulator 2024 indirmeye çalışırken sürekli hata veriyor. Defalarca iptal edip indirmeye çalıştım bilgisayarı yeniden başlattım falan ama yine de düzelmedi. Sorunu nasıl çözebilirim?

Hata Kodu : 0x80073cfb

1751729991320.webp

Farklı bir diske kurmayı denedim , ama nafile. Çok sinir bozucu hiçbir çözümü yok mu?

Çözüm: Powershell yönetici olarak çalıştırıp bunu yazarak sorunu çözdüm. ;
"get-appxpackage Microsoft.Limitless | remove-AppxPackage -allusers"

Son düzenleme:
Merhabalar,

XBOX Game pass aboneliğim dahilinde birkaç oyun indirdim hiçbirinde hiçbir sorun yok fakat Flight Simulator 2024 indirmeye çalışırken sürekli hata veriyor. Defalarca iptal edip indirmeye çalıştım bilgisayarı yeniden başlattım falan ama yine de düzelmedi. Sorunu nasıl çözebilirim?

Hata Kodu : 0x80073cfb

Eki Görüntüle 160656

Farklı bir diske kurmayı denedim , ama nafile. Çok sinir bozucu hiçbir çözümü yok mu?

Çözüm: Powershell yönetici olarak çalıştırıp bunu yazarak sorunu çözdüm. ;
"get-appxpackage Microsoft.Limitless | remove-AppxPackage -allusers"
Hatanızın çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Powershell'i Yönetici Olarak Açın:
- Başlat menüsüne sağ tıklayın ve "Windows Powershell (Yönetici)" seçeneğini seçin.

2. Gerekli Komutu Girin:
- Aşağıdaki komutu Powershell penceresine yazın ve Enter tuşuna basın:
Kod:
powershell
     get-appxpackage Microsoft.Limitless | remove-AppxPackage -allusers

3. Bilgisayarı Yeniden Başlatın:
- İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın.

4. Oyun İndirmeyi Tekrar Deneyin:
- Xbox Game Pass uygulamasını açın ve Flight Simulator 2024'ü indirmeyi tekrar deneyin.

5. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Windows güncellemelerini kontrol edin ve tüm güncellemelerin yüklü olduğundan emin olun.

6. Alternatif Çözüm: Disk Temizliği Yapın:
- Disk temizliği için "Disk Temizleme" aracını kullanarak gereksiz dosyaları silmeyi deneyin.

Bu adımlar sorununuzu çözmelidir. Herhangi bir aşamada sorun yaşarsanız, adım adım ilerlemeye devam edin.