143

Yetkin

Florida'daki hız trenine binen adamın rahat tavırları dikkat çekti. Videoyu izlerken bile içimin bulandığını söyleyebilirim fakat adam, hiçbir şekilde rahatlığını bozmadan sakinliğini koruyabiliyor. Açıkçası rahatlığı ve sakinliğine hayran kaldığımı söyleyebilirim. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Buna benzer gerilimi arttıran lunapark aletlerine biniyor musunuz? Daha önceden bindiniz mi? Binmeyi düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorumlardan belirtebilirsiniz!

Herkesin dünyası kendinedir ve her dünya bireyin kişisel bakış açılarına göre şekillenir.

Adam rahat çünkü rahat olmak istemiş ve kendine hükmedebilmiş, korkacak bir şey olmadığını beynine dinletebilmiş; içten içe içi ürperse bile dışarıya kesinlikle yansıtmıyor bunu. Savaş uçağı pilotları da aynı şeylere örnek gösterilebilir. Yeterince üzerine düşerseniz aşamayacağınız korku yok.

Bir kere kamikaze bir kere de gondola bindim. Kamikaze'nin kilitleri tutmuyordu her an açılacak gibiydi çok korktum. Gondol'da her aşağı indiğinde kendimi fırlayacak gibi hissettim öyle korktum. Arkadaşım ısrar etti diye bindim yoksa bu aletlere güvenmiyorum ben.