mahmutxd005

Becerikli
Kızlarla tanışmak ve flörtleşmekte zorlanıyorum. Bir süredir sosyal medya üzerinden birilerine selam falan yazıyorum ama dönüş yok... Kadın da haklı, hani düz selam mesajına dönülmüyor, bazen dönen oluyor öyle selamlaşıp kalıyoruz sohbeti sürdürecek bir konu bulamayıp tıkanıyorum.

Birisi vardı, uzun süre konuştuğum bir kadın. Ona da nasıl davranacağımı bilemeyip sıvadım kız gitti. Sevmekte, hoşlanmakta dozuk yok. Çok fazla yürüyüp çok fazla kızı kaçırdım. Çok duygumuzu belli ettik. Zaten bu noktada bir yerler tavan oluyor, ilgi kaybı zamanla ilişki istemiyorum falan diyor.

Veya çok hoşlanmadığım birisiyse çok ilgisiz kalıyorum. Konuşmaya devam etsem de flört ediyor gibi değil, erkek kankamla konuşuyor gibi davranıyorum 🫡 Bazen hoşlandığım kadında bile donup kalıyorum, yani kadından kadına konuşmam çok değişiyor. Konuşmayı kadın yönlendiriyor daha çok.

Gelelim ana mevzumuza;

Sohbet yeteneğimi nasıl geliştiririm? Hep erkek ortamlarında takıldım. Kızla hangi tonda konuşulur bilmiyorum, sohbeti nasıl devam ettireceğim, ilk adımı nasıl atacağım... Yardıma ihtiyacım var.

Biraz da karşıdan beklemelisin haberin olsun. Sohbet etmeyecek, etmez bu kadar basit. Yani tamam sohbet başlatmaya etmeye çalış ama ille de yırtınma.

Yok kral yırtınmıyorum zaten, kızla dün akşam telefonda konuşuyoruz şöyle 1.5 saat kadar konuştuk. Ama ben hep kızı konuşturuyorum sorular soruyorum falan. Sonra kız topu bana atmaya başladi sen neler yapiyorsun gibisinden sorular gelmeye başladi. Kiz hem sohbet ediyor hem de sohbeti yönlendiriyordu, yani bulunmaz nimet... Ben geçiştirir şekilde cevaplar verdim, öyle bodoslama sorunca aklıma bir şey gelmedi. Tabii ben durumun farkinda değilim, kız bir anda istersen kapatalım konuşmayalim falan dedi. Ben de işi var zannettim olur dedim.

2 dakika sonra bir aydınlanma yaşadım kız beni konuşturmaya çalışıyordu ben konuşmadım gibisinden hemen tekrar aradım bana bir güzel kaydı. Ama çözüm olmadı mal aynı mal, ben bu kızla maç konuşamıyorum. Oyun konuşamıyorum. Siyaset konuşamam. Karı kız muhabbeti döndüremeyiz hani benim skiller belli..

Bunun biraz sen, birazda karşındaki kızla ilgisi var.
Eğer kız uyumak dışına bir şey yapmayan bir tipse, hiçbir türlü sohbet edemezsin tıkanır.
Ancak kafa yapın uyuyorsa, kızda boş bir tip değilse istediğin kadar sohbet edersin.
Sohbeti de fazla kaçırmamak lazım, her şey dozunda güzel.
İlgi alanlarını sor, gün içinde yaptıkları falan derken öyle ilerle.
Ve fazlaca hata yapman lazım flörtleşme işini çözmek için, burada sana 500 sayfalık yazı yazsalar da tecrübelenip cahillik yapmadan anlaman imkansız.
Her yerde tanışabileceğin kız var, bir kızı kaybettin diye de kafaya takma. Olacağı varsa bir kişiyle her türlü olur. Yeter ki kıza muhtaç davranma relaks ol, gerisi gelir.