Selamlar,
Bugün, @Toby Fox'nin önerisiyle aldığım gamepad'i inceleyeceğiz.
Bugün, @Toby Fox'nin önerisiyle aldığım gamepad'i inceleyeceğiz.
KARGO SÜRECİ
Ürünü 29 Aralık 2025 tarihinde Connect Game üzerinden satın aldım ve 31 Aralık tarihinde Yurtiçi Kargo aracılığıyla elime ulaştı.
Ürünü 29 Aralık 2025 tarihinde Connect Game üzerinden satın aldım ve 31 Aralık tarihinde Yurtiçi Kargo aracılığıyla elime ulaştı.
KUTU AÇILIMI VE İÇERİĞİ
Kutuyu açtığımızda bizi gamepad, dongle, şarj kablosu, kullanma kılavuzu ve Flydigi kataloğu karşılıyor.
Kutuyu açtığımızda bizi gamepad, dongle, şarj kablosu, kullanma kılavuzu ve Flydigi kataloğu karşılıyor.
DEADZONE TESTİ
Günlük kullanımı etkilemeyecek makul değerlere sahip.
Günlük kullanımı etkilemeyecek makul değerlere sahip.
SES TESTİ
BAĞLANTI TÜRLERİ
Cihaz; kablolu, 2.4GHz ve Bluetooth aracılığıyla kullanılabiliyor.
Cihaz; kablolu, 2.4GHz ve Bluetooth aracılığıyla kullanılabiliyor.
ŞARJ VE PİL ÖMRÜ
800 mAh'lık makul bir bataryaya sahip, günlük 4-5 saat kullanım ile 1 hafta civarı kullanım sağladı.
Şarjı azaldığında görsel ve dokunsal geri bildirim sağlıyor.
800 mAh'lık makul bir bataryaya sahip, günlük 4-5 saat kullanım ile 1 hafta civarı kullanım sağladı.
Şarjı azaldığında görsel ve dokunsal geri bildirim sağlıyor.
TUŞ SAYISI VE ÖZELLEŞTİRME SEÇENEKLERİ
XBOX kontrolcüsüne ek arkada 2 adet makro/özelleştirilebilir tuş bulunuyor.
XBOX kontrolcüsüne ek arkada 2 adet makro/özelleştirilebilir tuş bulunuyor.
MARKA
Flydigi markası Türkiye'de pek bilinmeyen ancak oldukça kaliteli ürünler sunan bir marka.
Flydigi markası Türkiye'de pek bilinmeyen ancak oldukça kaliteli ürünler sunan bir marka.
FİYAT
Direwolf 3'ü 29 Aralık 2025 tarinde 1.599 TL'ye aldım.
Ancak 23 Şubat 2026 tarihiyle fiyatı 3.299 TL görünüyor, şahsen bu fiyattan alınması taraftarı değilim.
Direwolf 3'ü 29 Aralık 2025 tarinde 1.599 TL'ye aldım.
Ancak 23 Şubat 2026 tarihiyle fiyatı 3.299 TL görünüyor, şahsen bu fiyattan alınması taraftarı değilim.
SONUÇ
Şahsen benim çok beğendiğim bir ürün oldu. Ancak üstte bahsettiğim gibi şu an alınmaması taraftarıyım.
Şahsen benim çok beğendiğim bir ürün oldu. Ancak üstte bahsettiğim gibi şu an alınmaması taraftarıyım.
Ek olarak polling rate'yi deneme fırsatım olmadı malesef.
Gamepad alma serüvenimde @Toby Fox'ye ek @michaelscofield, @23783, @21312 ve @Ethem Efe'ye de teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: