Detaylar
Kim cevapladı?Tekrar hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan.
İnceleme için de eline sağlık. Aklımızda olsun bu ürün.
İnceleme için de eline sağlık. Aklımızda olsun bu ürün.SunseTTime
Uzman
Gamepad testine ihtiyacım vardı, çok pahalı değil diye ben de bu ürünü tercih ettim. Görüntü, tuş hissiyatı bence de güzel. Fakat hayatımda ilk defa gamepad kullandığım için olsa gerek aynı yöne bakarak koşarken bile zorlandım. Rekabetçi değil de belki RDR2 tarzı yürüme üzerine kurulu bir oyunda kullanılabilir. @BerkayZ87
- Makaleler
- 50
Dediginizi anlamadim.Fakat hayatımda ilk defa gamepad kullandığım için olsa gerek aynı yöne bakarak koşarken bile zorlandım. Rekabetçi değil de belki RDR2 tarzı yürüme üzerine kurulu bir oyunda kullanılabilir. @BerkayZ87
SunseTTime
Uzman
Gamepad kullanımının zorluğunu dile getiriyorum. Rekabetçi oyunlara uygun bulmadım.
- Makaleler
- 50
Direkt gamepad olayini mi yoksa SECUZI'yi mi? Onu anlamadim zaten. Eger cevap ilkiyse konuyla alakasi yok, ikincisi ise sebebini belirtiniz.Gamepad kullanımının zorluğunu dile getiriyorum. Rekabetçi oyunlara uygun bulmadım.
Güzel inceleme, emeğinize sağlık.
Neoptolemos
Üyecik
Merhaba, aynı Gamepad'e sahibim, yanlışlıkla kutusunu atmışım, acaba kullanım kitapçığının fotoğrafını yükleyebilmeniz mümkün mü? İnternette dijital halini bulamadım.
- Makaleler
- 50
Eve gecince atarim.Merhaba, aynı Gamepad'e sahibim, yanlışlıkla kutusunu atmışım, acaba kullanım kitapçığının fotoğrafını yükleyebilmeniz mümkün mü? İnternette dijital halini bulamadım.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Ben attım hocam gerek yok.