FM 24'ü 24.0.0 veri tabanı ile oynuyorum. U19 takımına alabileceğım, 1-2 yıl oynatıp 1-2 sene de başka takımlara kiralayıp geliştirebileceğim, takımımda parlatıp satabileceğim ya da takımımda tutup takımın önemli bir parçası yapabileceğim yerli-yabancı oyuncu önerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Dikkate alacağım, önerileriniz için teşekkürler.Suphanat Muaenta veya Allen Obando olabilir.
Tam bütçe önemli. Ben Beşiktaş'ta kariyer kasarken Aytuğ Kömeç'i kiraladım 2-3 sezon ve canavar gibi stoper oldu çocuk.
SF26
Üstün
Rica ederim, unutmuşum ama doğrudan as takım için Martin Baturina'yı da unutmayın. Biraz tuzludur ama sağlam topçu.
İlenikhena. Al geç.
Burak Birinci
Üstün
Sverre Halseth Nypan, merkez orta saha için en iyi seçenek.
SF26
Üstün
Dünya para istiyor Rosenborg ona, satıştan payı sonradan ödemesi 20 milyondan başlıyor ilk sene. Öyle düşün.Sverre Halseth Nypan, merkez orta saha için en iyi seçenek.
Bende 6M € gözüküyor piyasa değeri ama Galatasaray'a gelmek istemiyor.Dünya para istiyor Rosenborg ona, satıştan payı sonradan ödemesi 20 milyondan başlıyor ilk sene. Öyle düşün.
SF26
Üstün
Avrupa'da genellikle altyapısı iyi olan kulüplere imza atarsa atar. Bir de 18 yaşını doldurunca Rosenborg'ta kalırsa tesisleri güçlü kulüplere gidiyor.Bende 6M € gözüküyor piyasa değeri ama Galatasaray'a gelmek istemiyor.