Kardeşim selamlar,
Öncelikle sürekli bir gelişim için spor salonu tercih etmen gerektiğini sen de biliyorsun. Çünkü daha fazla ekipman ve makine seçeneği ile daha fazla ağırlık avantajı oluyor. Özellikle ağırlık seçeneklerinin fazlalığı senin gelişiminin sütekliliğini sağlar. Üzerine koya koya gitmene imkân verir.
Evde spor yapmaya kararlı isen elbette ürün kalitesini düşünmen mantıklı olsa da ben senin yerinde olsam ağırlık seçeneğinin fazla olduğu ürünlere odaklanırdım daha çok. Birçok göstergesi olsa bile yine de kas gelişiminin en temel ve basit göstergesi ağırlıktır. Daha ağır kaldırabiliyorsan daha çok kas geliştirebilmişsin ve güçlenmişsin demektir. Evde de bunu yapabilmen için ağırlık seçeneklerinin fazla olması gerekiyor.
Ben spor salonuna gidiyorum biliyorsun, böyle ürünler kullanmadığım için kalitesi hakkında yorum yapamayacağım ama yukarıda bahsettiğim stratejiyi izleyebilirsin. Ben olsam öyle yapardım. Nasılsa evde kullanım söz konusu ve ürüne zarar verme imkânın az. O yüzden kilo sayısına göre tercihi yapmak daha iyi bir strateji.
Her zaman sizlere dediğim gibi, şu sporu bir şekilde yapın da nasıl yapıyorsanız yapıp. Yeter ki başlayın.
@Emir için de yeni malzeme lazım,
@Lotr Manyağı ile yaptığımız diss'leşmelere sen de katıl artık.