Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Oyuncuların maaş ödemelerini manuel yapsak çok mantıklı olurdu.İmkanınız olsa Football Manager'a hangi özellikleri getirmek isterdiniz?
Atıyorum takımın bütçesi maaşlarla birlikte 15 milyon euro, ben bir oyuncuya 10 milyon bonservis+3 milyon yıllık maaş verirsem ve takımın normalde yıllık maaş ödemesi 3.5-4 milyon civarıysa oyuncu maaşlarını ödeyemediğim için takımdaki oyuncularım beni FIFA'ya şikayet edip tek taraflı fesih yapabilmeli.
İyi fikir. Böyle bir şey gelirse sevmediğim takımlara bu yolla transfer yasağı yedirebilirim.Oyuncuların maaş ödemelerini manuel yapsak çok mantıklı olurdu.
Atıyorum takımın bütçesi maaşlarla birlikte 15 milyon euro, ben bir oyuncuya 10 milyon bonservis+3 milyon yıllık maaş verirsem ve takımın normalde yıllık maaş ödemesi 3.5-4 milyon civarıysa oyuncu maaşlarını ödeyemediğim için takımdaki oyuncularım beni FIFA'ya şikayet edip tek taraflı fesih yapabilmeli.
SF26
Üstün
Cinlikte de varız.İyi fikir. Böyle bir şey gelirse sevmediğim takımlara bu yolla transfer yasağı yedirebilirim.
Blackraven
Üstün
Salak saçma yapay zekayı düzeltsinler yeter. Oyuncu rotasyonu yapmayan, taktik değiştirmeyen, transfer yapmayı bilmeyen AI ile oyunun hiçbir zevki yok.
Benim aklıma Yardımcı Antrenörlük modu geldi. Mesela Journeyman açtığımızda direkt 1. adam olmak yerine çeşitli menajerlerin sağ kolu olduktan sonra öyle 1. adamlığa yükselme veya bir menajer seçip kariyeri full onun 2. adamı olarak sürdürme gibi şeyler yapılabilir.
SF26
Üstün
O da sarar.Benim aklıma Yardımcı Antrenörlük modu geldi. Mesela Journeyman açtığımızda direkt 1. adam olmak yerine çeşitli menajerlerin sağ kolu olduktan sonra öyle 1. adamlığa yükselme veya bir menajer seçip kariyeri full onun 2. adamı olarak sürdürme gibi şeyler yapılabilir.
LA Knight
Üstün
Olduğumuz ligdeki takımlar daha iyi transfer yapmalı. Bu konuda acatip kötü.
Transfer meselesini tamam başkana veya FD'ye devredebiliyoruz da maaş meselesini niye ben uğraşıyorum? Adam gelmiş maaşından memnun değil. Bana ne ben hocayım. Git başkanla görüş. Görüşüyor da. Çözüm olmuyor yine benim başım ağrıyor. Böyle olunca ben çıldırıyorum.
Rakibe rüşvet verme olmalı.
Transfer meselesini tamam başkana veya FD'ye devredebiliyoruz da maaş meselesini niye ben uğraşıyorum? Adam gelmiş maaşından memnun değil. Bana ne ben hocayım. Git başkanla görüş. Görüşüyor da. Çözüm olmuyor yine benim başım ağrıyor. Böyle olunca ben çıldırıyorum.
İlki iyi fikir de rüşvet bence gerçekçiliği düşürür.Olduğumuz ligdeki takımlar daha iyi transfer yapmalı. Bu konuda acatip kötü.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-