Partikül filtresini temizletmek iş görür mü acaba ya şehir içi kullanıyorum hep zaten en son 1.5 ay önce uzun yol yaptım. Çevreyoluna çıkıp yüksek devirli süreyim diyorum 20-25 dk da üşeniyorum hep.
Partikül filtresi için arada basmak cidden şart, dpf iptali yapsan daha güzel olur. Çevrecilik ve yeşil falan demeyin kendimi camdan aşağıya atarım. Milyonluk şirketler ekosistemin içinden geçerken sorun yok ben dpf iptal ederken sorun olmasın
O iş riskli, bilmeyen ustaya denk gelirsen, yenisini almak zorunda kalırsın. Benim iş yeri ile evin arası maximum 4 dakika, mesafe kısa olunca yüksek devirde kullanarak gidiyorum, yakıt mecbur artıyor.
Partikül filtresi için arada basmak cidden şart, dpf iptali yapsan daha güzel olur. Çevrecilik ve yeşil falan demeyin kendimi camdan aşağıya atarım. Milyonluk şirketler ekosistemin içinden geçerken sorun yok ben dpf iptal ederken sorun olmasın
İptal et geç kanka, onunla mı uğraşılır?
Yerli olan her markaya karşı olan birisiyim ama bu lubex denen yağ yok mu yağ, gerçekten çok kaliteli.
İptal edince araba rahatlıyor ve performans bir tık artıyor. Zor bir işlem değil ve hata payı düşük.
Ben sıfır araba alsam hemen dpf ve egr iptali yaparım, biraz araştır derim. Daha hisli bir sürüş elde edersin. Bu yakıt tüketimini etkileyen bir durum değil hatta 6 yakan bir araç 6.5 yakabilir bu işlemden sonra ama altındaki ölü hisli araç bir nebze uyanır.
İptal edince araba rahatlıyor ve performans bir tık artıyor. Zor bir işlem değil ve hata payı düşük.
Ben sıfır araba alsam hemen dpf ve egr iptali yaparım, biraz araştır derim. Daha hisli bir sürüş elde edersin. Bu yakıt tüketimini etkileyen bir durum değil hatta 6 yakan bir araç 6.5 yakabilir bu işlemden sonra ama altındaki ölü hisli araç bir nebze uyanır.
Muayene istasyonuna gitmeden önce dışarıda test yaptır, sorunsuz geçiyor genellikle ve onlar sisteme işliyor(evrak da verebilirler). Sen muayeneye gittiğin zaman egzoz ile ilgilenmiyorlar bundan dolayı.
Sana muayenede sorarlar, egzozu ölçtürdün mü diye.