Yer
Ankara
Aracımız Ford Focus 2013 sedan Powershift 1.6 motor. Genel olarak gayet memnunuz ama bilindiği üzere atmosferik bir motor ve çok yakıyor. Benzin fiyatları da ortada, acaba LPG taktırmak mantıklı olur mu? Çok büyük çoğunlukla şehir içi kullanıyorum. Okuldan eve gibi şeyler için.

Kısa mesafeden kasıt, tek kontakta kaç kilometre yapıyorsun?

Motor LPG'ye uyumlu ama sübaplar biraz hassas diye biliyorum, fazla sıcaklığa dayanıklı değil. BRC kit ile gayet temiz kullanırsın.

Kısa mesafeden kasıt, tek kontakta kaç kilometre yapıyorsun?

Motor LPG'ye uyumlu ama sübaplar biraz hassas diye biliyorum, fazla sıcaklığa dayanıklı değil. Brc kit ile gayet temiz kullanırsın.

Uzun yoldan kastım yıllık 1, maksimum 2 kere çok nadir yaptığım oluyor. Çoğunlukla hep 1 kere yol yapıyoruz. O da 600-700 km civarı oluyor. Onun dışında hep şehir içi kullanılacak.

Uzun yoldan kastım yıllık 1, maksimum 2 kere çok nadir yaptığım oluyor. Çoğunlukla hep 1 kere yol yapıyoruz. O da 600-700 km civarı oluyor. Onun dışında hep şehir içi kullanılacak.
Şehir içinde tek seferde kat edeceğin yola +5-10km ekle her seferinde, motor soğutma suyu sıcaklığı otursun.

Bu kullanıma göre LPG gayet mantıklı bir seçenek.

Son düzenleme: