Ford Mondeo 2016 deneyimlerim

@Hamza Ensar Sağlam, ne bu kardeşim Rolls Royce mu 200 ile ses almayacak? Abartmayın ya araba görmemişsiniz

Ses almıyor deyişinden 0 ses anlıyorsanız bu zaten sizin sorununuz çünkü Rolls Royce bile 0 ses değil. 120 ile 200 arasındaki ses farkı fark edilmeyecek kadar az bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ayrıca sizi bilmem ama ben çok araba gördüm ve deneyimledim lüks araçlar dahil

İfadeler: xBN
@xBN, sonra da usta usta gezip internette parça arayacaksın.

Her arabanın ustası var. Parçası da var. Sorun etmeyin hocam. Bir yerimden atmıyorum, bu arabaları çevremde kullananlar her türlü isterse bulabiliyor.

Toplumdaki olan algı, senin bu arabadan örnek vereyim. Gidip daha sorunsuz Toyota alabilirsin diyor, çünkü adam öyle yapmış; kendisi o arabayı almış, senin daha iyi, konforlu bir arabaya sahip olmanı istemiyor. Seni ileride önünde görmek istemiyor, bizim millette bu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mondeo'da parça ve usta sorunu yok Hamza, o konuda endişe etme. Sana önerdiğimiz dostlarla ortak bir modelde karar kılman, doğru bir tercih. İyi bir araba aldın çünkü, sana dikte etmedik asla. Tek temennimiz iyi araba al diye oldu hep. Eğer memnun kalırsan ilerleyen dönemlerde Vignale sürümünü tavsiye ederim, hâlâ çok iyi bir araba. Keyfini ikiye katlarsın.

Zaten ustam hazır bile iyi bir Ford ustası buldum. Sonuçta gidipte İnfiniti almadım tabii ki parçası ve ustası olacak.

Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam epey katkınız oldu bu araba alma işime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…