Detaylar
Kim cevapladı?Düşük devir, düşük sıcaklık.
Bence formayı makineye atmamak lazım, elde yıka.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Size de iyi bayramlar hocam. Asla 40 dereceyi ve ortalama 600-800 devri geçmesin. Ve asla çok güneş altında kurutmamanızı tavsiye ederim hocam.İyi bayramlar, önceki formalarımın hepsini makinede yıkıyordum ama hepsinin arması yıprandı. Formaya zarar vermeden nasıl yıkayabilirim? Detaylı anlatırsanız sevinirim.
Ancak bir dakika, sanırım Fener'lisiniz hocam. 90 derece üstü ve 1600 devir üzeri yıkayın. O forma hakkettiği dersi almalı
Artık dışarıda Fenerbahçe forması giyemiyorum dalga geçecekler diye evde anı olarak kaldı.Size de iyi bayramlar hocam. Asla 40 dereceyi ve ortalama 600-800 devri geçmesin. Ve asla çok güneş altında kurutmamanızı tavsiye ederim hocam.
Ancak bir dakika, sanırım Fener'lisiniz hocam. 90 derece üstü ve 1600 devir üzeri yıkayın. O forma hakkettiği dersi almalı.
Bende öyle düşünüyorum aslında. Deterjan konusunda dikkat etmem gereken veya kullanacağım malzemelerde dikkat etmem gereken şeyler var mı?
Giy. Ben 13. olduğumuz sezon bile formayla geziyordum. Makineyi düşük devirde ve sıcaklıkta aç.Artık dışarıda Fenerbahçe forması giyemiyorum dalga geçecekler diye evde anı olarak kaldı.![]()