Ben Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 247 Beğeniler 400 29 Ocak 2024 #1 Fotoğraftaki gibi bir görüntü geldi, burada ne yapmam lazım? Ben her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorum. Dosya Ekleri 17065598004785906652823057351665.webp 75,2 KB · Görüntüleme: 161 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2024
Fotoğraftaki gibi bir görüntü geldi, burada ne yapmam lazım? Ben her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorum.
Çözüm cenazeyebekleriz 29 Ocak 2024 Ben dedi: Fotoğraftaki gibi bir görüntü geldi, burada ne yapmam lazım? Ben her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsini teker teker sil. Yeni bölüm oluşturup devam et.
Ben dedi: Fotoğraftaki gibi bir görüntü geldi, burada ne yapmam lazım? Ben her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsini teker teker sil. Yeni bölüm oluşturup devam et.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.657 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 29 Ocak 2024 #2 Hepsini biçimlendirip silip tek parça haline getirin. Artı 0 Eksi
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.952 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.965 Yer Aydın 29 Ocak 2024 #3 Ben dedi: Fotoğraftaki gibi bir görüntü geldi, burada ne yapmam lazım? Ben her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsini teker teker sil. Yeni bölüm oluşturup devam et. Artı 0 Eksi Çözüm
Ben dedi: Fotoğraftaki gibi bir görüntü geldi, burada ne yapmam lazım? Ben her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsini teker teker sil. Yeni bölüm oluşturup devam et.
K Kargir Apartman Ziyaretçi 29 Ocak 2024 #4 Ben hepsini siliyorum. Sonra bölüm oluşturmadan ileri diyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Ben Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 247 Beğeniler 400 29 Ocak 2024 #5 RoaringLion dedi: Hepsini biçimlendirip silip tek parça haline getirin. Genişletmek için tıkla... cenazeyebekleriz dedi: Hepsini teker teker sil. Yeni bölüm oluşturup devam et. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı şey mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025 Artı 0 Eksi
RoaringLion dedi: Hepsini biçimlendirip silip tek parça haline getirin. Genişletmek için tıkla... cenazeyebekleriz dedi: Hepsini teker teker sil. Yeni bölüm oluşturup devam et. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı şey mi?
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.952 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.965 Yer Aydın 29 Ocak 2024 #6 Silinen üye dedi: Ben hepsini siliyorum. Sonra bölüm oluşturmadan ileri diyorum. Genişletmek için tıkla... O da olabilir, zaten bölüm oluşturuyor otomatik. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ben hepsini siliyorum. Sonra bölüm oluşturmadan ileri diyorum. Genişletmek için tıkla... O da olabilir, zaten bölüm oluşturuyor otomatik.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.657 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 29 Ocak 2024 #7 Ben dedi: İkisi de aynı şey mi? Genişletmek için tıkla... Bölüm oluşturmayın. Hepsini silip tek parça haline getirin ve sağ alt köşedeki ileriye tıklayın. Artı 0 Eksi
Ben dedi: İkisi de aynı şey mi? Genişletmek için tıkla... Bölüm oluşturmayın. Hepsini silip tek parça haline getirin ve sağ alt köşedeki ileriye tıklayın.
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.952 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.965 Yer Aydın 29 Ocak 2024 #8 Ben dedi: İkisi de aynı şey mi? Genişletmek için tıkla... Biçimlendirme yapmanıza gerek yok direkt silip, yeni deyip ileri deyin. RoaringLion dedi: Bölüm oluşturmayın. Hepsini silip tek parça haline getirin ve sağ alt köşedeki ileriye tıklayın. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Zaten o bölüm otomatik oluşuyor. Aynı yola çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Ben dedi: İkisi de aynı şey mi? Genişletmek için tıkla... Biçimlendirme yapmanıza gerek yok direkt silip, yeni deyip ileri deyin. RoaringLion dedi: Bölüm oluşturmayın. Hepsini silip tek parça haline getirin ve sağ alt köşedeki ileriye tıklayın. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Zaten o bölüm otomatik oluşuyor. Aynı yola çıkıyor.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.657 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 29 Ocak 2024 #9 cenazeyebekleriz dedi: Biçimlendirme yapmanıza gerek yok direkt silip, yeni deyip ileri deyin. Ne alaka? Zaten o bölüm otomatik oluşuyor. Aynı yola çıkıyor. Genişletmek için tıkla... İşte ileri'ye tıklayınca otomatik oluşacak. Kendi elle oluşturmasına gerek yok. Siz bölüm oluşturun diyorsunuz. Ne gerek var? Artı 0 Eksi
cenazeyebekleriz dedi: Biçimlendirme yapmanıza gerek yok direkt silip, yeni deyip ileri deyin. Ne alaka? Zaten o bölüm otomatik oluşuyor. Aynı yola çıkıyor. Genişletmek için tıkla... İşte ileri'ye tıklayınca otomatik oluşacak. Kendi elle oluşturmasına gerek yok. Siz bölüm oluşturun diyorsunuz. Ne gerek var?
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.952 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.965 Yer Aydın 29 Ocak 2024 #10 RoaringLion dedi: İşte ileri'ye tıklayınca otomatik oluşacak. Kendi elle oluşturmasına gerek yok. Siz bölüm oluşturun diyorsunuz. Ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Alışkanlık olmuş kral. :d Artı 0 Eksi
RoaringLion dedi: İşte ileri'ye tıklayınca otomatik oluşacak. Kendi elle oluşturmasına gerek yok. Siz bölüm oluşturun diyorsunuz. Ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Alışkanlık olmuş kral. :d