Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hepsini teker teker sil. Yeni bölüm oluşturup devam et.Fotoğraftaki gibi bir görüntü geldi, burada ne yapmam lazım? Ben her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorum.
RoaringLion
Üstün
Hepsini biçimlendirip silip tek parça haline getirin.
Hepsini teker teker sil. Yeni bölüm oluşturup devam et.Fotoğraftaki gibi bir görüntü geldi, burada ne yapmam lazım? Ben her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorum.
Ben
Yetkin
Hepsini biçimlendirip silip tek parça haline getirin.
İkisi de aynı şey mi?Hepsini teker teker sil. Yeni bölüm oluşturup devam et.
Son düzenleyen: Moderatör:
O da olabilir, zaten bölüm oluşturuyor otomatik.Ben hepsini siliyorum. Sonra bölüm oluşturmadan ileri diyorum.
RoaringLion
Üstün
Bölüm oluşturmayın. Hepsini silip tek parça haline getirin ve sağ alt köşedeki ileriye tıklayın.
Biçimlendirme yapmanıza gerek yok direkt silip, yeni deyip ileri deyin.
Bölüm oluşturmayın. Hepsini silip tek parça haline getirin ve sağ alt köşedeki ileriye tıklayın.
Ne alaka? Zaten o bölüm otomatik oluşuyor. Aynı yola çıkıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
RoaringLion
Üstün
İşte ileri'ye tıklayınca otomatik oluşacak. Kendi elle oluşturmasına gerek yok. Siz bölüm oluşturun diyorsunuz. Ne gerek var?Biçimlendirme yapmanıza gerek yok direkt silip, yeni deyip ileri deyin.
Ne alaka? Zaten o bölüm otomatik oluşuyor. Aynı yola çıkıyor.
Alışkanlık olmuş kral. :dİşte ileri'ye tıklayınca otomatik oluşacak. Kendi elle oluşturmasına gerek yok. Siz bölüm oluşturun diyorsunuz. Ne gerek var?