Dagster3532
Becerikli
Başlık doğru. 80.000 TL bütçeye her parçanın kronik sorunlu ve çöp olduğu bir sistem istiyorum. Az önceki açtığım konuda arkadaş hazır sistem satın aldı. Vazgeçecek gibi duruyor ancak o kadar cahil lafı ettikten sonra ben o lafın altında kalmam.
Asıl konu bu. O dediklerinden sonra düşmana sistem toplama konusu açma kararı aldım. Önerilerinizi bekliyorum. B840 anakartlı 7600 işlemcili ve Rampage PSU olan bir şey düşünüyorum.
Arkadaşıma sistem bakıyorum ama ısrarla bana 7500F'in çöp olduğunu, 5700X'in daha iyi olduğunu çünkü 7500F R5 ailesinde yer alırken 5700X işlemcinin R7 ailesinde yer aldığını söylüyor. Kısaca kendisi bir nevi i7 2. nesil i5 14. nesilden iyidir diyor. Nasıl ikna edebilirim? Performans testlerini vs. gösteriyorum, bu yanar eder diyor. Bazen Intel istediği bile oluyor.
Kendisi bu işlemciye sıvı soğutucu lazım, kule tipi yetmez diyor. SSD bakarken okuma yazma hızlarına bakıyor. Güç kaynağı alırken de 80 Plus Gold olmasına dikkat ediyor. Kısacası nereden baksanız alayı hatalı.
Kendisi bu işlemciye sıvı soğutucu lazım, kule tipi yetmez diyor. SSD bakarken okuma yazma hızlarına bakıyor. Güç kaynağı alırken de 80 Plus Gold olmasına dikkat ediyor. Kısacası nereden baksanız alayı hatalı.
- Dagster3532
- kişi nasıl parça yanlış
- Forum: Konu Dışı
Asıl konu bu. O dediklerinden sonra düşmana sistem toplama konusu açma kararı aldım. Önerilerinizi bekliyorum. B840 anakartlı 7600 işlemcili ve Rampage PSU olan bir şey düşünüyorum.