Dagster3532

Becerikli
Başlık doğru. 80.000 TL bütçeye her parçanın kronik sorunlu ve çöp olduğu bir sistem istiyorum. Az önceki açtığım konuda arkadaş hazır sistem satın aldı. Vazgeçecek gibi duruyor ancak o kadar cahil lafı ettikten sonra ben o lafın altında kalmam.

Asıl konu bu. O dediklerinden sonra düşmana sistem toplama konusu açma kararı aldım. Önerilerinizi bekliyorum. B840 anakartlı 7600 işlemcili ve Rampage PSU olan bir şey düşünüyorum.

@YASEDEM, hocam öyle diyorsunuz da adam cahil dedi ne küfürler etti. Bırakın bedelini de ödesin. Ayıp yani. Biz adama yardımcı olmaya çalıştıkça o bize hakaret etti.

Hem arkadaşınızın hem de sizin yaptığınız hoş ve doğru değil.

Eğer iyi sistem önermenize rağmen size cahil deyip kendi bildiğini okumaya devam ediyorsa yapmanız gereken şey "hayırlı olsun" deyip konuyu kapatmak. Her malın alıcısı var derler ya, kötü malın alıcı da oymuş işte, boşa sinirlenip gerilmeyin bence.

Bu konu için de yaptığınız hoş olmaz, iyiye ikna edemediyseniz sırf inat olsun diye böyle bir kötülük yapmayın. Ya iyiyi alsın ya da kendi haline bırakın.

Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Bu adamlar yıllardır piyasada. Bunlar gibi kullanıcılarla geçiniyorlar. Zorlamaya lüzum yok.