Son düzenleyen: Moderatör:
Madem ciddisiniz A620 de olabilir 8500 liraya bile var. Markayı bilmiyorum siz bulacaksınız onu.

Hocam a serisi anakart gönderirsem durumu çakma ihtimali var. B840 hem daha büyük hem de overclock potansiyeli vs çok zayıf. Süslü a serisinden farkı yok diye biliyorum zaten. Güç kaynağı şunu seçtim modüler olarak. Evi dumana verecek bir şey varsa onu da atabilirsiniz.

Arkadaşınızın aldığı sistem zaten çöp, klasik Trendyol sistem. Kendisine zaten en berbatını alıyor, merak etmeyin. Onun dışında çok zorlamamak lazım, zaten arkadaş cahil ama sırf en son bazı şeyler dediği için kroniklerle dolu bir sistem önermezdim. Ne demişler, öfkeyle kalkan zararla oturur.

Güç kaynağını bazen istesen de patlatamazsın o kadar da ileri gitmeye gerek yok mala belki de cana kastetme boşuna. Alsın B840 otursun. Bu adam sana küfrettiyse seni dinleyecek mi ki tavsiyelerini falan?

Hocam a serisi anakart gönderirsem durumu çakma ihtimali var. B840 hem daha büyük hem de overclock potansiyeli vs çok zayıf. Süslü a serisinden farkı yok diye biliyorum zaten. Güç kaynağı şunu seçtim modüler olarak. Evi dumana verecek bir şey varsa onu da atabilirsiniz.

Konu troll gelmeye başladı. Siz iyisini bile önerip sorumluluk alacakken, kötüsünü önerip daha büyük sorumluluk alıyorsunuz. Yarın bir gün sorun yaşasa sizden bilecek.

Konu troll gelmeye başladı. Siz iyisini bile önerip sorumluluk alacakken, kötüsünü önerip daha büyük sorumluluk alıyorsunuz. Yarın bir gün sorun yaşasa sizden bilecek.

Sanaldan hocam engellerim en fazla. O lafları etmeden önce düşünecekti onu da. Biz kendisine küfür etmeyeceğiz ama küfür gibi sistem dizeceğiz.

Bu kadar arkadaş kendine güvendiğine göre onu hayatından kolayca çıkarabilir sanirim zaten onun disinda bize berbat bir sistem topla denilse o çöp sistemi anca biraz daha kötüsünü toplarız.

Böyle bir şey dizdim hocam. Allah inşallah hayırlı şekilde kullanmayı nasip etsin kendisine. Eklenebilir bir şey var mı? Yoksa kendisine göndereceğim.

İşletim sistemini eklemeyi unutmuşum. İşletim sistemi satın almadan sistem mi toplanır (!)

Son düzenleme: