Başlık doğru. 80.000 TL bütçeye her parçanın kronik sorunlu ve çöp olduğu bir sistem istiyorum. Az önceki açtığım konuda arkadaş hazır sistem satın aldı. Vazgeçecek gibi duruyor ancak o kadar cahil lafı ettikten sonra ben o lafın altında kalmam.

Asıl konu bu. O dediklerinden sonra düşmana sistem toplama konusu açma kararı aldım. Önerilerinizi bekliyorum. B840 anakartlı 7600 işlemcili ve Rampage PSU olan bir şey düşünüyorum.

Trendyol'dan link at oyun bilgisayarı ışıklı RGB'li alsın :)

Beyaz kasa istemiyorum dedi. Ben de tamam deyip random siyah kasa koydum. Ekran kartını da bilerek uzun bir şey seçtim. Kasayı spiral ile kesip ekran kartını öyle yerleştirir artık :D.

Kasa ve kartın uzunluğunu hesapladım. 5 santim ile kasaya ekran kartı girmeyecek. Çapraz sokmaya çalışsa dahi yine sığmayacak. Büyük ihtimalle 5-6 gün sonra parçalar gelince daha o aşamadan sinirden ejderhaya dönüp kudurup kasayı iade edip parçaları tutacak uzay montaj olarak kullanacak. Ama asıl gerçeği 14 gün geçince öğrenince o zaman ejderha gibi kükreyerek evin içinde başını duvardan duvara vurup duvarları yumruklar artık. Adam olana çok bile bence şu kasa. Şunu bulamayan adam da var (!).

Var mı hocam daha kötüsü?

Abi çatlayacağım adam resimde ki gelmeyecek diye iptal etti. Şimdi keşke iptal etmeseydim diyecek. En azından kasaya girebilen bir ekran kartı vardı. Şimdi o da yok. Ama iyi açıdan bakmak lazım. Şimdi alacağı sistem DDR5.

Her şey dahil akvaryum RGB kaçmaz

Hocam resimde ki gelmeyecek diye iptal etti. Bir ağız dolusu küfür etmişti. ( Şimdi daha çok edecek. )

Var mı hocam daha kötüsü?

Abi çatlayacağım adam resimde ki gelmeyecek diye iptal etti. Şimdi keşke iptal etmeseydim diyecek. En azından kasaya girebilen bir ekran kartı vardı. Şimdi o da yok. Ama iyi açıdan bakmak lazım. Şimdi alacağı sistem DDR5.
Gül gül öldüm hocam 🤣 bırak ne hali varsa görsün dedikleri gibi iyi malın alıcısı ne kadar çoksa kötü malın da bir o kadar çok bu piyasada

Gül gül öldüm hocam 🤣 bırak ne hali varsa görsün dedikleri gibi iyi malın alıcısı ne kadar çoksa kötü malın da bir o kadar çok bu piyasada

Asıl konu güncellemesi zaten 14 gün sonra olacak hocam. Konuyu troll sananlar varsa moderatör izin verirse özellikle arkadaşın deneyim yorumlarını da maalesef çok sevineceği için ağır sansürlü şekilde ekleyeceğim.