Yeterince ejderhaya dönmez hocam. Bize Ultra mega kazık bir şey lazım. Hani öyle bir şey lazım ki şu adam gibi kükresin.

Gt740 var sen ne demek kafasında kırar kasayı. Bir ara kullanma fırsatım oldu her yönden aciz ekran kartı diğer parçaları söylemeye gerek yok zaten neye uğradığını şaşırır 2 3 hafta sonra 😂

GT740 var sen ne demek kafasında kırar kasayı. Bir ara kullanma fırsatım oldu her yönden aciz ekran kartı diğer parçaları söylemeye gerek yok zaten neye uğradığını şaşırır 2 3 hafta sonra 😂

Vereceği para çok az hocam. O parçalar ile 45-50k olsaydı direkt kendisine atardım. Ama 15K ile benim ciğerim soğumaz.

Dogru, yanlis islem yapmislar. Tamamen konuyu silmeleri ve ayni tarzda konuyu acmaya devam edersen uyari verilmesi gerekiyordu.

Benim ortaokullu kardesim boyle "O bana yanlis yapti bedelini odeyecek" triplerine girmez.
Gayet sistem tavsiyesi istemiş arkadaş fakat sos olarak kronik sorunlu birşey bakıyor bi yanlış yok bence

@POLO_R, yani hocam bunu bulamayan da var. Attıklarım kendisi için gayet uygun. 5060 Ti var. Sıvı soğutma var. 1 TB SSD var. 32 GB RAM var. Daha ne olacak?

@POLO_R, yani hocam bunu bulamayan da var. Attıklarım kendisi için gayet uygun. 5060 Ti var. Sıvı soğutma var. 1 TB SSD var. 32 GB RAM var. Daha ne olacak?
Çak bi tane bomba 1200watt lık rampage psu evi vs yanar şaka maka daha fazla yazarsak konuyu kapatacaklar gibi konu durursa tepkiyi görmek istiyorum 14 gün sonra 😀

Çak bir tane bomba 1200WATTlık Rampage PSU evi vs yanar şaka maka daha fazla yazarsak konuyu kapatacaklar gibi konu durursa tepkiyi görmek istiyorum 14 gün sonra 😀

Mizah kategorisinde hocam hiçbir şey olmaz. Silinse bile bir yerden güncelleme geçerim mutlaka. Revenge PSU var ise ondan atalım hocam. Egzoz patlatır gibi kapasitör patlatan PSU olsaydı ona koyardım da yok işte.

Mizah kategorisinde hocam hiçbir şey olmaz. Silinse bile bir yerden güncelleme geçerim mutlaka. Revenge PSU var ise ondan atalım hocam. Egzoz patlatır gibi kapasitör patlatan PSU olsaydı ona koyardım da yok işte.
Benim mesaj silinmiş ondan dedim.Dediğim Rampage kaliteli kaçar revenge de olabilir ama everest tam tuzu biberi olur bakabilirsiniz 🤣