Format atarken "install driver to show hardware" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burtgummer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 321
  • Etiketler Etiketler
    driver

burtgummer

Üyecik
  • 7700XT.
  • R5 7500F işlemcim.
  • ASUS Prime A620M-K anakartim.
Daha önce sistemime format atarken hatasız bir şekilde işlemi tamamlaniştim. Şimdi tekrar atmaya çalıştığımda. "install driver to show hardware" hatasıni aldım. Bir türlü Windows kurma kısmına geçmedim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa duydum bu hatayı. Tam olarak nerede takılıyorsunuz? USB belleği Rufus ile hazılayın lütfen.
Recep hocam geri dönüşünüz için teşekkürler, Rufus ile iso dosyasını ayrıştırdığımda da aynı hatayı alıyorum, sonuç değişmiyor. Gpt ayarlıyorum, mbr ayarlıyorum her ikisindede aynı hatayı alıyorum. Bios TPM ayarım Enable şeklinde.
Recep hocam ben bilgisayarıma ilk format attığımda windowsu başka bir bilgisayar üzerinden flashıma indirmiştim, daha sonra kendi bilgisayarıma taktım, sağlıkli bir şekilde formatımı tamamladım. Acaba yine mi aynı şekilde denesem. Daha önce bu hatayı almamıştım. Hata tam olarak yazdığım gibi. " install driver to show Hardware' hiçbir şekilde flashdaki Windows dosyasını seçip ilerleyemiyorum..

İlk defa duydum bu hatayı. Tam olarak nerede takılıyorsunuz? USB belleği Rufus ile hazılayın lütfen.
Recep hocam geri dönüş yapmadınız ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…