burtgummer
Üyecik
- 7700XT.
- R5 7500F işlemcim.
- ASUS Prime A620M-K anakartim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep hocam geri dönüşünüz için teşekkürler, Rufus ile iso dosyasını ayrıştırdığımda da aynı hatayı alıyorum, sonuç değişmiyor. Gpt ayarlıyorum, mbr ayarlıyorum her ikisindede aynı hatayı alıyorum. Bios TPM ayarım Enable şeklinde.İlk defa duydum bu hatayı. Tam olarak nerede takılıyorsunuz? USB belleği Rufus ile hazılayın lütfen.
Recep hocam geri dönüşünüz için teşekkürler, Rufus ile iso dosyasını ayrıştırdığımda da aynı hatayı alıyorum, sonuç değişmiyor. Gpt ayarlıyorum, mbr ayarlıyorum her ikisindede aynı hatayı alıyorum. Bios TPM ayarım Enable şeklinde.
Recep hocam ben bilgisayarıma ilk format attığımda windowsu başka bir bilgisayar üzerinden flashıma indirmiştim, daha sonra kendi bilgisayarıma taktım, sağlıkli bir şekilde formatımı tamamladım. Acaba yine mi aynı şekilde denesem. Daha önce bu hatayı almamıştım. Hata tam olarak yazdığım gibi. " install driver to show Hardware' hiçbir şekilde flashdaki Windows dosyasını seçip ilerleyemiyorum..
Recep hocam geri dönüş yapmadınız amaİlk defa duydum bu hatayı. Tam olarak nerede takılıyorsunuz? USB belleği Rufus ile hazılayın lütfen.