Çözüldü Format atarken "Windows bilgisayarın önyükleme yapılandırmasını güncelleştiremedi" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erdem_eren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 732
  • Etiketler Etiketler
    format
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
SSD ve USB'den format atıyorsan biçimlerinin aynı olmasına dikkat et. Biri FAT32 biri NTFS olursa bu hatayı alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yedeklemeniz gereken herhangi bir bilginiz yoksa ve diski tamamen formatlayabilecekseniz diskpart ile clean komutunu vererek öncesinde diski formatlamanızı tavsiye edebilirim.

Nasıl yapabilir dediğinizi önemli veri yok @Recep Baltaş

Formatlarken diğer sorunu çözdüm şimdi yeniden başlatması gerekiyordu başkatırken böyle oldu @Recep Baltaş başlatamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI anakartlarda 00 kodu anakart veya işlemci arızası anlamına gelir. Anakartı sıfırlamayı deneyin.
Denedim olmuyor yeni biosta yükledim olmadı bu hata yüzünden format atmak istemiştim windowsta sıkıntı vardır diye ama belliki donanımsal bir hata var anakart teknik servise gitti sorun yok dediler ama ben anakarttan şüpheleniyorum. Fişi uzun süre çekili kalınca çalıyor hiç bir sıkıntı yok gibi ama yeniden başlatınca yada kapatınca kapanmıyordu. kapatıncada tekrar açmak istediğimde açılmıyordu aynı 00 hatası ve sarının yanında kırmızıda yanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…