Erdem_eren
Uzman
Format atarken bu hatayla karşılaşıyorum:
Rufus hangisini indirecem standart olan mı? Taşınabilir olan mı ?USB'den kaynaklı olabilir. Tekrar Rufus ile yazdırıp deneyin. Bu şekilde bu sorunu çözmüştüm.
Rufus hangisini indireceğim standart olan mı? Taşınabilir olan mı?
Eğer yedeklemeniz gereken herhangi bir bilginiz yoksa ve diski tamamen formatlayabilecekseniz diskpart ile clean komutunu vererek öncesinde diski formatlamanızı tavsiye edebilirim.
Nasıl yapabilir dediğinizi önemli veri yok @Recep Baltaş
Eki Görüntüle 79643
Formatlarken diğer sorunu çözdüm şimdi yeniden başlatması gerekiyordu başkatırken böyle oldu @Recep Baltaş başlatamıyor.
Denedim olmuyor yeni biosta yükledim olmadı bu hata yüzünden format atmak istemiştim windowsta sıkıntı vardır diye ama belliki donanımsal bir hata var anakart teknik servise gitti sorun yok dediler ama ben anakarttan şüpheleniyorum. Fişi uzun süre çekili kalınca çalıyor hiç bir sıkıntı yok gibi ama yeniden başlatınca yada kapatınca kapanmıyordu. kapatıncada tekrar açmak istediğimde açılmıyordu aynı 00 hatası ve sarının yanında kırmızıda yanıyordu.MSI anakartlarda 00 kodu anakart veya işlemci arızası anlamına gelir. Anakartı sıfırlamayı deneyin.