Merhaba, daha bir gün öncesine kadar format attım ve bugün fark ettim ki ben kulaklığı değil başka bir çıkış noktasını kullanıyormuşum. Kulaklığın modeli Arctis 3, her ne kadar format öncesi iyi çalışıyor olsa da şu an kabloyu takmama rağmen cihazın fişi takılı değil diyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Steelseries Sonar'ı sen mi kurdun?
Realtek için bu sürücüyü dener misin?
3.5mm kullanıyor sanırım. Format sonrası ses kartının sürücüsünü kurdun mu?
Hayır, kurmadım. Şimdi kuruyorum.3.5mm kullanıyor sanırım. Format sonrası ses kartının sürücüsünü kurdun mu?
Ben Arctis 3 için sürücü bulamadım, kaldırdılar mı?
3.5mm ise zaten sürücüsü olmaz. Anakartın ses çipinin sürücüsü olur. Ses yonganızın donanom kimliğini belirtin:
techolay.net
Donanım Kimliği Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Techolay
Donanım kimliğini bilmek doğru sürücüyü bulmak için hayati önem taşır. Bu rehberde, donanım kimliğini nasıl öğreneceğinizi göstereceğiz.
3.5mm ise zaten sürücüsü olmaz. Anakartın ses çipinin sürücüsü olur. Ses yonganızın donanom kimliğini belirtin:
![]()
Donanım Kimliği Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Techolay
Donanım kimliğini bilmek doğru sürücüyü bulmak için hayati önem taşır. Bu rehberde, donanım kimliğini nasıl öğreneceğinizi göstereceğiz.techolay.net
Kod:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_104386C7
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_104386C7&REV_1003
Bunları buldum bundan sonra ne yapmam gerekiyor?
Ayrıca bu görsellerden hangisinin donanım kimliğini bulmam gerekiyor?
Driver pack kullanmak güvenilir mi?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries Sonar'ı sen mi kurdun?
Evet ben onu sürücü sanarak uygulamasını kurdum.Steelseries Sonar'ı sen mi kurdun?
Tamamdır bu sürücüyü yükledim, winrar olarak geldi şimdi içeriden neyi açmam gerekiyor? Biraz cahilim kusura bakmayın
ZIP'i klasöre çıkartın ve içindeki Setup'ı çalıştırın. İlkinde mevcut sürücü silinecek ve sonraki açılışta da yenisi kurulacak.
Hocam yaptım sanırsam oldu çok teşekkür ederim.ZIP'i klasöre çıkartın ve içindeki Setup'ı çalıştırın. İlkinde mevcut sürücü silinecek ve sonraki açılışta da yenisi kurulacak.
Hala hoparlörde gösteriyor anlamadım ama şu an ses iyi geliyor.
Dosya Ekleri
Ses geliyorsa kulaklık çalışıyor demektir.