Bu video sayesinde çalışmayan klavyemi iptal edip kısa devre yaptırıp açıyorum zaten.
1. Del tuşu ile biosa girebilirsiniz.
2. F7 ile boot menüyü açabilirsiniz.
3. FN+F9 ile Recovery menüsüne girebilirsiniz (Kurtarma sıfırlama).
4. USB den boot edip bir şeyler yapacaksanız Bios > Chip menüsünden OS sistemini Dos yada Linux seçmelisiniz.
Kolay gelsin.
4 seçeneği uyguladınız mı?

1. del tuşu ile BIOS'a girebilirsiniz.
2. F7 ile boot menüyü açabilirsiniz.
3. FN+F9 ile recovery menüsüne girebilirsiniz (kurtarma sıfırlama).
4. USB'den boot edip bir şeyler yapacaksanız BIOS > chip menüsünden OS sistemini DOS ya da Linux seçmelisiniz.
Kolay gelsin.
4 seçeneği uyguladınız mı?

Hocam tam anlamadınız sanırsam. BIOS ekranına ulaşsam dahil görüntü gelmiyor. Sinyal olarak hiçbir tepki yok. BIOS ekranında olduğumu da CTRL+alt+del yaparak yeniden başlattığını gözlemleyerek anlıyorum. BIOS'a erişimim olsaydı zaten format atabiliyorum.

Hocam tam anlamadınız sanırsam. BIOS ekranına ulaşsam dahil görüntü gelmiyor. Sinyal olarak hiçbir tepki yok. BIOS ekranında olduğumu da CTRL+alt+del yaparak yeniden başlattığını gözlemleyerek anlıyorum. BIOS'a erişimim olsaydı zaten format atabiliyorum.

FN+F9 kombinasyonu deneyin.
FN+F9 basılı tutarken açın.
ya da tam tersi açılırken FN+F9 yapın.

Bilgisayarı şarj aletinden çıkarıp power tuşuna basılı tutup içindeki gücü bitirin.
Ardından şarjı takıp başlatın bilgisayarı, muhtemelen düzelir.

Sanırsam hakkın rahmetine kavuştu. Artık kısa devre yaparken mavi ışığını bir kere yakıp söndürüyor. Başka bir tepki alamadım. Cihaz şarj alıyor lakin açmaya çalıştığımda mavi ışığı hemen yakıp söndürüyor.

Sanırsam hakkın rahmetine kavuştu. Artık kısa devre yaparken mavi ışığını bir kere yakıp söndürüyor. Başka bir tepki alamadım. Cihaz şarj alıyor lakin açmaya çalıştığımda mavi ışığı hemen yakıp söndürüyor.
Geçmiş olsun hocam vestel bu kadar kaliteli bir markaymiş.
Ne zaman aldınız bir de sorması ayıptır?