Selam, bilgisayarım sürekli mavi ekran, performans sorunları gibi şeyler yaşattığı için format atmaya karar verdim ve elimde yaklaşık 50-60 GB'lık dosya var. Drive çok yavaş kalıyor ve elimde 2 TB'lık bir USB var fakat o da yavaş kalıyor. En hızlı şekilde bu dosyaları nasıl yedekleyebilirim? Format atarken tamamen 0'dan atacağım bu arada, onu da belirteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 TB diski kutusundan söküp doğrudan sisteme bağlayın eğer hız limiti USB 2.0 kaynaklı ise.

Yalnız disk değil, USB. Tasarımı da görseldeki gibi. Açıkçası gerçek mi onu da bilmiyorum. 10 yıldan fazla olmuştur alınalı; nereden, nasıl, ne zaman alındı bilmiyorum. Google Drive'a dosyaları yüklemeyi deniyorum fakat oda olmuyor. Ya hata veriyor ya da çok 8 saat gibi bir süre ile karşılaşıyorum (upload hızım 35-50 arası).

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-12 at 18.17.32.webp
    WhatsApp Image 2025-04-12 at 18.17.32.webp
    2 MB · Görüntüleme: 38
Yalnız disk değil, USB. Tasarımı da görseldeki gibi. Açıkçası gerçek mi onu da bilmiyorum. 10 yıldan fazla olmuştur alınalı; nereden, nasıl, ne zaman alındı bilmiyorum. Google Drive'a dosyaları yüklemeyi deniyorum fakat oda olmuyor. Ya hata veriyor ya da çok 8 saat gibi bir süre ile karşılaşıyorum (upload hızım 35-50 arası).
Diski ikiye bölüp sadece 1 kısmına format atsanız nasıl olur?