BreakRules

Uzman
Merhaba,

Harici kullandığım bir diskim vardı. Bir yakınımın bilgisayarına ISO indirip temiz format atacaktım fakat yanlışlıkla 4 TB’lık diski seçip dosyaları yükledim. Şimdi ise o disk 32 GB olarak görünüyor ve tüm verilerim kayboldu. Bunu nasıl geri getirebilirim? İçinde çok önemli verilerim vardı. Destek olabilecek biri varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 62
Hocam bilgisayarı kapatın lütfen açık kaldıkça verilerin kurtarılması zorlaşır.

Eğer Windows dosya gezgininde verileriniz yoksa buradan yapabileceğiniz bir şey yok veri kurtarma yapn birine gidin.

Eğer Windows dosya gezgininde verileriniz yoksa buradan yapabileceğiniz bir şey yok veri kurtarma yapn birine gidin.

Veriler ne kadar önemli Crypto cüzdan tutmuyorsanız sıkıntı olmayacaktır diye tahmin ediyorum. Ease us data recovery ile kurtarmayı deneyebilirsin.

O uygulamayı indirdim bende şimdi scan yapıyor hocam diski komple tabi 3 TB olduğu için uzak sürecek gibi bakalım hayırlısı.

Hocam harici bu neden bilgisayarı kapatayım ki ? çekerim kablosunu sorun o değil

Artı -1 Eksi
Yaw bu durum yaşandıktan sonra hiçbir işlem yapmasaydınız verilerin çoğu %99 kurtarılırdı kullanmaya devam ettiğiniz için bazı veriler kurtarılamaz hale gelmiştir bile.
Hayır, sadece üzerine veri yazılanlar -ev ortamında- kurtarılamaz duruma gelmiştir. Death test yapmayacağına göre ve diske veri yazılmadığı için verilerin çoğu kurtulabilir durumda.

Bilginizin olmadığı konularda konuşmayarak KS'ye daha fazla yardımınız bulunur.

Hayır, sadece üzerine veri yazılanlar -ev ortamında- kurtarılamaz duruma gelmiştir. Death test yapmayacağına göre ve diske veri yazılmadığı için verilerin çoğu kurtulabilir durumda.

Bilginizin olmadığı konularda konuşmayarak Ks'ye daha fazla yardımınız bulunur.

Vallahi hocam diskler Low Level Format yemedikleri sürece içindeki veriler programlarda gözüküyor. Profesyonel disk işini yapanlarda çok para alıyor kullanıcının tercihine bağlı.

Vallahi hocam diskler Low Level Format yemedikleri sürece içindeki veriler programlarda gözüküyor. Profesyonel disk işini yapanlarda çok para alıyor kullanıcının tercihine bağlı.
Zaten yeni birim oluşturulup recuva ile taratılmalı disk. Sadece üzerine yazılanları kurtarmak sıkıntı çıkaracak.
İçinde ki veriyi de boş verelim peki ben bu diski nasıl birleştireceğim 1 TB elleyemiyorum sadece 2TB kurabiliyorum =?
Linux hdparm ile monte edeceksiniz 1TB'yi.