Az önce format attım. Windows'u ve BIOS'u güncelledim. Intel Chipset ve ekran kartımın sürücüsünü kurdum. Bunlar dışında kurulması gereken neler var? Aşağıdaki resimde kurmam gereken sürücüler var mı?
Az önce format attım. Windows'u ve BIOS'u güncelledim. Intel Chipset ve ekran kartımın sürücüsünü kurdum. Bunlar dışında kurulması gereken neler var? Aşağıdaki resimde kurmam gereken sürücüler var mı?
Arkadaşın dediği gibi Windows Update'i kullanın. Olurda sorun yaşarsanız (Ses gelmeyebilir, Wi-Fi bağlanmayabilir veya yavaş olabilir, Bluetooth çalışmayabilir) o zaman manuel kurulum yaparsınız.
Intel ME, ses ve ağ sürücülerini yüklerdim. Rapid de genel olarak disk(SATA ve HDD olabilir M2'de işe yarıyor mu tam bilgim yok) performansını iyileştiriyordu diye hatırlıyorum. Diğer Intel sürücüleri ne işe yarıyor bilmiyorum. Adlarını internette aratıp bakın, işinize yarıyorsa yükleyin.
Windows update çalıştıracak sürücüleri yüklese de, anakart güncelini sağlıyorsa her zaman güncelini yükleyin. Sorun çözümleri, sürücü iyileştirmeleri falan alın.
Ek olarak şu konuda önerdiğim Patch My PC ve Winget yöntemlerini yapın. Eksik Redist paketlerini yükleyin.
Windows Update yapın sonra chipset, ekran kartı, ses, internet sürücülerini kurun. Son olarak ise istediğiniz programları kurun (Chrome, WinRAR, Discord vb.)