Detaylar
Kim cevapladı?Oyunla hiç işim olmadığı için güncel durumu bilmiyorum.NVIDIA App'i sil. Sonra DDU ile mevcut sürücünü sil.
Nvidia sürücülerini kurmak için app yerine En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
linkinden exe olarak indirilerek kurulamıyor mu hocam? (ve tabi bilgisi olan herkese yönelik.)
Aeronight
Üstün
Bu link zaten NVIDIA App'i kuruyor. App üzerinden de sürücü kuruyorsun.Oyunla hiç işim olmadığı için güncel durumu bilmiyorum.
Nvidia sürücülerini kurmak için app yerine En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
linkinden exe olarak indirilerek kurulamıyor mu hocam? (ve tabi bilgisi olan herkese yönelik.)
Linki yanlış eklemişim, sonra düzelttim. Tekrar bakar mısnız. 126 mb exe indiriyor. Bu normall app mi?Bu link zaten NVIDIA App'i kuruyor. App üzerinden de sürücü kuruyorsun.
Aeronight
Üstün
Bunu indirince eski app olan GeForce Experience kuruluyor sanırım. NVIDIA App stabil şuan.Linki yanlış eklemişim, sonra düzelttim. Tekrar bakar mısnız. 126 mb exe indiriyor. Bu normall app mi?
Teşekkürler...Bunu indirince eski app olan GeForce Experience kuruluyor sanırım. NVIDIA App stabil şuan.
Eki Görüntüle 126106
GeForce_Experience_v3.28.0.417.exe dediğiniz gibi önceki olmalı.
NVIDIA_app_v11.0.2.312.exe app olanla ine ise bu.
Aeronight
Üstün
Dostum NVIDIA App kurup, sürücü indire basıyorsun. Bu kadar.Teşekkürler...
GeForce_Experience_v3.28.0.417.exe dediğiniz gibi önceki olmalı.
NVIDIA_app_v11.0.2.312.exe app olanla ine ise bu.