Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gocumanadam

Uzman
Format attıktan sonra oyuna ilk girişte açılmıyor nedeni nedir? Bir de formattan sonra DirectX sürücüsünü bizim mi kurmamız gerekiyor? Formattan sonra tam olarak yüklememiz gereken sürücüler nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinde sarı ünlemli bir sürücü mevcut mu? Mevcutsa donanım kimliği paylaşır mısın? Buna ek olarak rapor alabilir misin?

Oyunlar bazı yazılım bileşenlerine ihtiyaç duyuyor ve eğer bu yazılım bileşenleri formatladığınız diskteyse bunları yeniden kurmanız gerekiyor olabilir.

Aygıt yöneticisinde sarı ünlemli bir sürücü mevcut mu? Mevcutsa donanım kimliği paylaşır mısın? Buna ek olarak rapor alabilir misin?

Cehaletimi mazur görün telefondan cekip atsam olur mu?

Bir de formattan sonra DirectX sürücüsünü bizim mi kurmamız gerekiyor? Formattan sonra tam olarak yüklememiz gerek sürücüler nelerdir?
Evet hocam, DirectX'i siz kuracaksınız. Ayriyeten ekran kartı sürücüleri ve chipset sürücüleri önemlidir, bunları indirin. Ayrıca .NET Framework gibi diğer bileşenleri dener misiniz?

Oyunlar bazı yazılım bileşenlerine ihtiyaç duyuyor ve eğer bu yazılım bileşenleri formatladığınız diskteyse bunları yeniden kurmanız gerekiyor olabilir.

Hocam defalarca format attim, driver kurdum, oyunlarda kasma vs sorunlar yasiyorum. O neden simdi tekrar format atip direk buraya konu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cehaletimi mazur görün telefondan cekip atsam olur mu?
Hocam, Aygıt Yöneticisine girin. Ardından üzerinde ünlem olan aygıtlara sağ tıklayın. Özellikler > Ayrıntılar'a girin ve ardından açılır menüden Donanım Kimlikleri'ni seçin. Telefondan oradaki tüm harfleri ve sayıları çekin.