Kaldığım yurdun internetinde "Fortinet" denen bir güvenlik ağı var. Bunun yüzünden GoodbyeDPI, Splitwire veya herhangi bir VPN'i kullanamıyorum. Uzun aramalar sonucu tek çözümümün Cloudflare WARP olduğunu öğrendim ancak hem Discord kullanıp, hem de online bir oyun oynamaya çalıştığımda çok fazla pingim oluyor. Bu konuda bilgisi olan "Fortinet" güvenlik duvarını takılmamanın bir yolu var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?BeyazAslan
Becerikli
Bulsanda logları düzenli kontrol ediliyor ise o bulduğun yolda yasaklanacaktır. Çıkışını kontrol ettikleri sürece pek mümkün olacağını sanmıyorum.
şuanlık warp okey çalışıyor ama başka alternatiflerde bulsam güzel olurduBulsanda logları düzenli kontrol ediliyor ise o bulduğun yolda yasaklanacaktır. Çıkışını kontrol ettikleri sürece pek mümkün olacağını sanmıyorum.
Şu anlık WARP okey çalışıyor ama başka alternatiflerde bulsam güzel olurdu.
İnternete bağlanmadan önce sertifika kurudun mu?
O ne oluyor tam olarak?
Bu cevabını kurmadın olarak varsayıyorum, en iyi çözüm İstanbul sunucusu olan ücretli bir VPN almak.
bu konularda pek bilgili değilim bu yüzden sordum, dediğim gibi ücretli ücretsiz bir çok vpn denedim hiçbiri bu fortineti kıramıyor.Bu cevabını kurmadın olarak varsayıyorum, en iyi çözüm İstanbul sunucusu olan ücretli bir VPN almak.
Bu konularda pek bilgili değilim bu yüzden sordum, dediğim gibi ücretli ücretsiz birçok VPN denedim hiçbiri bu fortineti kıramıyor.
Deneme amaçlı hotspot sheild VPN ile dener misin?
denedim, olmuyor dedigim gibi, denediğim hiçbir vpn bu duvarı kıramıyor warp dışında
Denedim, olmuyor dedigim gibi, denediğim hiçbir VPN bu duvarı kıramıyor WARP dışında.
ProtonVPN Stealth modu işini görecek o zaman deneme sürümü varsa bir dene. Paket boyutunu, TLS şifreleme ana hatarını değiştiriyor ve kendisi VPN gibi görünmüyor.
Yeni konular
-
-
-
CS2 ilk açılışta fatal error verip dosya doğrulaması yapıyor
- DeadlyMania7
-
-
-
-