Detaylar
Kim cevapladı?Bu sorunu çözmek MEB intenetinde sadece 80 ve 443 portu açık bu da o portlarda çalışan bir VPN sunucusu yapıyor bizim sorunumuz fortinet güvenlik duvarının istekleri okuyarak engellemesi mesela Kaspersky VPN açtığınızda TLS parmak izinden VPN olduğunu anlıyor ve erişime engelliyor.
onuda denedim,çalışmıyor.ProtonVPN Stealth modu işini görecek o zaman deneme sürümü varsa bir dene. Paket boyutunu, TLS şifreleme ana hatarını değiştiriyor ve kendisi VPN gibi görünmüyor.
Değişen bir şey yok yine bu yöntem sansürü aşıyor.Bu sorunu çözmek MEB intenetinde sadece 80 ve 443 portu açık bu da o portlarda çalışan bir VPN sunucusu yapıyor bizim sorunumuz fortinet güvenlik duvarının istekleri okuyarak engellemesi mesela Kaspersky VPN açtığınızda TLS parmak izinden VPN olduğunu anlıyor ve erişime engelliyor.
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
r/fortinet'e sorman daha uygun olur çünkü burada fortinet bilen adam yok.Kaldığım yurdun internetinde "Fortinet" denen bir güvenlik ağı var. Bunun yüzünden GoodbyeDPI, Splitwire veya herhangi bir VPN'i kullanamıyorum. Uzun aramalar sonucu tek çözümümün Cloudflare WARP olduğunu öğrendim ancak hem Discord kullanıp, hem de online bir oyun oynamaya çalıştığımda çok fazla pingim oluyor. Bu konuda bilgisi olan "Fortinet" güvenlik duvarını takılmamanın bir yolu var mı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-