Fortnite Linux desteği gelir mi?

ucanekmek

Başarılı
Yakın zamanda gelse keşke farklı forumlara baktığım kadarıyla asla gelmez diyenler filan gördüm sizce gelme olasılığı var mı? Gelse harika olur bıktım, sıkıldım, yoruldum Windows'dan artık. Geldiği zaman direkt Fedora'ya uçarım.

EAC'nin Linux desteği var, keyfi getirmiyorlar.

Aslında Steam Deck gibi el bilgisayarlarının pazar payı artsa belki Linux tarafını da umursayabilirler, diğer el bilgisayarları Windows yüklü geliyor. Linux yüklü birtek Steam Deck var, demek ki o da çok fazla kullanılmıyor haliyle Linux'u umursamıyorlar.

Ayrıca Dualboot yapabilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum, Garuda Linux + Windows 11.

PC oyuncuların çoğu Windows 10 kullanıyor ve 14 Ekim'de güvenlik güncellemesi desteği bitecek bundan bahsediyorum.

Hocam güvenlik güncelleştirmesi bitse de çoğu kişi kullanır gibime geliyor. Windows 7 de olduğu gibi.

2. bir disk alırsam dualboot yaparım. Ama şu anlık param yok

Tim Sweeney Linux sevmiyor ama para en sevdiği şey. Linux desteği getirmek ciddi kâr getirecekse Fortnite Linux desteği gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…