Detaylar
Kim cevapladı?ucanekmek
Başarılı
Windows 10 desteği bitince acaba ne yapacaklar.
Nasıl yani?
Aslında Steam Deck gibi el bilgisayarlarının pazar payı artsa belki Linux tarafını da umursayabilirler, diğer el bilgisayarları Windows yüklü geliyor. Linux yüklü birtek Steam Deck var, demek ki o da çok fazla kullanılmıyor haliyle Linux'u umursamıyorlar.Yakın zamanda gelse keşke farklı forumlara baktığım kadarıyla asla gelmez diyenler filan gördüm sizce gelme olasılığı var mı? Gelse harika olur bıktım, sıkıldım, yoruldum Windows'dan artık. Geldiği zaman direkt Fedora'ya uçarım.
Ayrıca Dualboot yapabilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum, Garuda Linux + Windows 11.
ucanekmek
Başarılı
PC oyuncuların çoğu Windows 10 kullanıyor ve 14 Ekim'de güvenlik güncellemesi desteği bitecek bundan bahsediyorum.
PC oyuncuların çoğu Windows 10 kullanıyor ve 14 Ekim'de güvenlik güncellemesi desteği bitecek bundan bahsediyorum.
Hocam güvenlik güncelleştirmesi bitse de çoğu kişi kullanır gibime geliyor. Windows 7 de olduğu gibi.
ucanekmek
Başarılı
Aslında Steam Deck gibi el bilgisayarlarının pazar payı artsa belki Linux tarafını da umursayabilirler, diğer el bilgisayarları Windows yüklü geliyor. Linux yüklü bir tek Steam Deck var, demek ki o da çok fazla kullanılmıyor haliyle Linux'u umursamıyorlar.
Ayrıca dualboot yapabilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum, Garuda Linux + Windows 11.
2. bir disk alırsam dualboot yaparım. Ama şu anlık param yok
- Makaleler
- 6
Hocam güvenlik güncelleştirmesi bitse de çoğu kişi kullanır gibime geliyor. Windows 7 de olduğu gibi.
Steam Epic gibi platformlar desteği kesene kadar kullanılır. Sonra da istemesede Windows 11'e geçilir.
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Tim Sweeney Linux sevmiyor ama para en sevdiği şey. Linux desteği getirmek ciddi kâr getirecekse Fortnite Linux desteği gelir.