Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
42.10 güncellemesinden sonra Fortnite'ta etkileşim tuşu bozuldu. Normalde etkileşim için farklı bir tuş kullanıyordum fakat oyun sanki tekrar varsayılan tuşa dönmüş gibi davranıyor. Ekranda benim atadığım tuş görünüyor ama bastığımda hiçbir şey olmuyor, varsayılan tuşa basınca çalışıyor. Tuş ayarlarını yeniden yaptım ama bir süre sonra yine aynı oluyor. Güncellemeden sonra yaşayan başka biri var mı?

Sorun sizden kaynaklı değil, 42.10 ile gelen bir hata. Epic de doğrulamış. Özel olarak ayarlanmış Interact ve Pick-Up tuşları güncellemeden sonra varsayılana dönebiliyor. Arayüzde sizin atadığınız tuş görünmeye devam etse bile oyun aslında varsayılan tuşu bekleyebiliyor. F görünüp E ile çalışması da bundan kaynaklanıyor.

Şimdilik Ayarlar üzerinden Interact ve Pick-Up tuşlarını yeniden atayın. Epic sorunu araştırıyor, kalıcı düzeltme henüz yayınlanmış değil.

Çözüm
Sorun sizden kaynaklı değil, 42.10 ile gelen bir hata. Epic de doğrulamış. Özel olarak ayarlanmış Interact ve Pick-Up tuşları güncellemeden sonra varsayılana dönebiliyor. Arayüzde sizin atadığınız tuş görünmeye devam etse bile oyun aslında varsayılan tuşu bekleyebiliyor. F görünüp E ile çalışması da bundan kaynaklanıyor.

Şimdilik Ayarlar üzerinden Interact ve Pick-Up tuşlarını yeniden atayın. Epic sorunu araştırıyor, kalıcı düzeltme henüz yayınlanmış değil.

Çözüm