ucanekmek

Başarılı
Yakın zamanda gelse keşke farklı forumlara baktığım kadarıyla asla gelmez diyenler filan gördüm sizce gelme olasılığı var mı? Gelse harika olur bıktım, sıkıldım, yoruldum Windows'dan artık. Geldiği zaman direkt Fedora'ya uçarım.

Yakın zamanda gelse keşke farklı forumlara baktığım kadarıyla asla gelmez diyenler filan gördüm sizce gelme olasılığı var mı? Gelse harika olur bıktım, sıkıldım, yoruldum Windows'dan artık. Geldiği zaman direkt Fedora'ya uçarım.
Aslında Steam Deck gibi el bilgisayarlarının pazar payı artsa belki Linux tarafını da umursayabilirler, diğer el bilgisayarları Windows yüklü geliyor. Linux yüklü birtek Steam Deck var, demek ki o da çok fazla kullanılmıyor haliyle Linux'u umursamıyorlar.

Ayrıca Dualboot yapabilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum, Garuda Linux + Windows 11.

Aslında Steam Deck gibi el bilgisayarlarının pazar payı artsa belki Linux tarafını da umursayabilirler, diğer el bilgisayarları Windows yüklü geliyor. Linux yüklü bir tek Steam Deck var, demek ki o da çok fazla kullanılmıyor haliyle Linux'u umursamıyorlar.

Ayrıca dualboot yapabilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum, Garuda Linux + Windows 11.

2. bir disk alırsam dualboot yaparım. Ama şu anlık param yok