Fortnite Snoop Dogg kostümü alınır mı?

Ben beğenmedim. Bazı kostümler dışında çoğu kostüm mağazaya tekrardan dönüyor.

Bilemiyorum, oyuna yeni başlamış birisiyim. Çoğu kişide görüyorum ve sanırım bir seferlik kostümmüş. Yeni başlamama rağmen elmas 1 oldum ya oyunu çok oynayan kalmadı ya da bu rank aralıkları kolay. Battle Pass aldım onu da Full bitirdim. Neyse hiç olmadı başka bir kostüm bekleriz değerli olarak.

Bilemiyorum, oyuna yeni başlamış birisiyim. Çoğu kişide görüyorum ve sanırım bir seferlik kostümmüş. Yeni başlamama rağmen elmas 1 oldum ya oyunu çok oynayan kalmadı ya da bu rank aralıkları kolay. Battle Pass aldım onu da Full bitirdim. Neyse hiç olmadı başka bir kostüm bekleriz değerli olarak.

Eminem de güya tek seferlik olacak diye herkes aldı yine mağazaya geldi bence o travis gibi skinler için geçerli bir durum.

Sevdiyseniz alabilirsiniz ancak başka kostümlere yönelmenizi tavsiye ederim.

Oyundaki Battle Pass ve Fortnite Crew tarafindan verilen skinler harici, magazaya gelen her skin sonradan tekrar geri donuyor diye biliyorum. Ayrica sanirim yakin zamanda eski Battle Pass ozel skin, esya vb. seylerin de artik satilacagi sizdirilmisti. O yuzden almak icin acele etmene gerek yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt