Fortnite'ı akıcı oynamak için PlayStation 5 Pro mu alınır?

Anladim hocam arkadas oyun ici degerleri gosterirse daha iyi olur.
Oyun içi değerleri nasıl göstereceğim? MSI Afterburnerdan neyi burada paylaşmam gerek. MSI Afterbuner pek iyi bilmiyorum. Fortnite oynarken MSI Afterburner'ın Donanaım izlemenin video kaydını mı yoksa görselini mi paylaşayım?

Performans moduna al. Yeni olan.
Zaten öyle direkt "Performans" yazan.

MSI Afterburner'ı kurcalayıp değerleri paylaşıyorum.

MSI Afterburner 1:

MSI Afterburner 2:

MSI Afterburner 3:

MSI Afterburner 4:

@Zgoen32 @Mami1938

Son düzenleme:

Bu rehberi uygulayın değerleri görmek için lag ve donma,stutter girdiği yerlerdeyken değerlerin halini fotograf veya video atarsanız iyi olur.

Bu rehberi uygulayın değerleri görmek için lag ve donma,stutter girdiği yerlerdeyken değerlerin halini fotograf veya video atarsanız iyi olur.

Videoyu çektim 6:01 dakikalasında benim gözüme çarpan fps droplardan biri oldu. Video görüntüsü kötü oldu çözünürlüğü de ayarlamıştım oysa.

Videoyu çektim 6:01 dakikalasında benim gözüme çarpan FPS droplardan biri oldu. Video görüntüsü kötü oldu çözünürlüğü de ayarladds4mıştım oysa.

RAM'lerin MHz'si çok düşük ondan olabilir ve işlemci aniden %100 kullanıma gelince lag yiyorsun işlemcide yetersiz.

Intel i7-9700K ve Kingston Fury Beast 2×8 GB.
Sorununu çözebilir.

ps5 pro alacağınız paraya elnizdeki kasayıda satıp sistem dizmek daha mantıklı hem her oyunu oynarsınız hemde kasma donma yaratmaz ama elimdeki sistem yeter diyorsanız ps5 pro alınabilir

ps5 pro alacağınız paraya elnizdeki kasayıda satıp sistem dizmek daha mantıklı hem her oyunu oynarsınız hemde kasma donma yaratmaz ama elimdeki sistem yeter diyorsanız ps5 pro alınabilir
Aynı fikirdeyim

RAM'lerin MHz'si çok düşük ondan olabilir ve işlemci aniden %100 kullanıma gelince lag yiyorsun işlemcide yetersiz.

Sorununu çözebilir.
Zaten Kingston HyperX 2x8GB 2400 MHz Ram var ayriyeten 2 tane daha ram almamı mı tavsiye ediyorsunuz?

Sorununu çözebilir.

Recep abinin bu videosundaki gibi BIOS'tan "profile 1" seçip RAM'lerin frekans hızını arttırsam Fortnite FPS düşmesi için yararı olur mu?
"Profile 1" yaparsam bilgisayara zarar verecek bir şey yapmış olur muyum?

Son düzenleme:

Deneyebilirsiniz sorun olmaz işlemciye overclock yapmadığınız sürece
Benim önerdiğim RAM'ler daha fazla MHz'li olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…